Sunday, October 16, 2022

GIVEAWAY: Võida neli uhket Joico uudistoodet

See nädal toob sinuni üdini juustele põhendatud loosi, kus sul on võimalik võita Joico uusimaid tooteid. Nende seas lokikreemi Curl Confidence, mida septembri lõpus blogis arvustasin. Loosimäng toimub Stellariumi Instagramis, kuid kirjutan sulle ka seekordse mängu reeglid.

* Kuna mäng toimub Stellariumi Instagramis, peaksid olema minu konto follower. Stellariumi Instagrami leiad SIIT. Seekordse mängu sponsor on Salonshop ja sestap peaksid olema ka Salonshopi jälgija - nende konto leiad SIIT. 

* Postituse, kus mäng läks äsja käima, leiad SIITMõistagi peaksid fotole panema oma helge südame ehk like`i pilti ning tägi pildi all 2-4 sõpra, kes peavad lugu kvaliteetsest juuksehooldusest. 

* Viimane ja sama oluline reegel - jaga loosi oma Instastooris ja tägi nii Stellariumi ja Salonshopi Instagram. Nii näeme, et lööd mängus hoogsalt kaasa.

* Võitja selgib täpselt nädala pärast pühapäeval ehk 23. september. Soovin kõigile head loosiõnne!

PS. Minu arvustuste Joico lokikreemile leiad SIIT ja kui sul pole mahti loosis kaasa lüüa või plaanid osta endale uusi juuksetooteid, siis ära unusta sooduskoodi STELLA15, millega saad -15% Salonshopi veebipoest soodsamalt. Salonshopi erakordse valiku leiad SIIT.

Loos on lõppenud! Sel korral võitis Joico juuksetooted Merili Roosve. Palju õnne! Võtame võitjaga ühendust.

FOTO: Senna Gansa

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig