Tuesday, December 27, 2022

Kolm ideaalse hinnaga ripsmetušši


"Mida kallim ripsmetušš, seda parem," ütles hiljuti mu sõbranna. Mina selle väitega ei nõustunud ja vastasin: "Ma võin puusalt tulistada kolm ripsmetušši, mis on hea hinnaga ja paremad, kui hirmkallid, mida olen testinud." Mu sõbranna jäi mõttesse ja vastas: "Tead, ma olen alati mõelnud, et kui ripsmetušš on kallis, ju ta on siis parem kui odavamad. Aga kui sa juba puusalt tulistada plaanid, siis lase käia!" 

Ja mul polnud mingit probleemi hoobilt kolm ripsmetušši talle mainida. Seega jagan oma lemmikuid ka sinuga. Tegemist ei ole sponsoreeritud postitusega, vaid minu lemmikutega, mida olen aastaid ostnud. Tõsi, Bourjois ripsmetušš jõudis kunagi minuni pressipakis, kuid Max Factorit olen ostnud juba siis, kui mul veel blogi polnud. 

Max Factor "2000"

Kui Carmen Kass sai aastaid tagasi Max Factori reklaamnäoks, küsisti temalt, milliseid tooteid ta sellelt brändilt kõige enam hindab. Kass vastas pikemalt mõtlemata: "Ripsmetušše." Tal on õigus - need on Max Factori au ja uhkus. Parimatest parimad. Midagi, mida võin ise silmagi pilgutamata kõigile soovitada. 

Esimesena toon välja vana klassiku, milleks on Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume ripsmetušš - sellel on lihtne, mugav ja klassikaline hari. Soovitan seda kasutada näiteks nendel, keda häirivad suuremad või keerukad ripsmetušši harjad. Sellega pääseb ripsmejuurtele väga lihtsalt ligi ja kui tunned mõnda pisikest preilit, kes soovib oma elu esimest ripsmetušši, siis on tegemist hea kingitusega. Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume tihendab ja pikenab ripsmeid täpselt samamoodi nagu luksusbrändide suguladed. Seega nimetaksid selle tõeliseks kingituseks igale naisele. Hind: 14,99

Bourjois "Volume Glamour Coup de Theatre" 

Teine suur lemmik, mis peab mul alati meigiarsenalis olema, on Bourjois "Volume Glamour Coup de Theatre". Alustagem ripsmetuši rõõmsameelsest tumeroosast ümbrisest. Marie Kondo teooria järgi on see minu jaoks täpselt see värv, mis toob rõõmu. Sisu on aga veelgi rõõmustavam - ripsmetušš tõstab ja pikenab ripsmeid nii efektiivselt, et seda on rõõm vaadata. Mida rohkem ripsmeid värvid, seda uhkem tulemus.

Kui ma paar aastat tagasi oma Instagramis meigivideosid tegin, oli just seesama ripsmetušš mitmel korral viimse lihvi andmises kasutusel. Tulemus on täiesti võrratu - ripsmed on pikad ja tihedad. Boonusena sisaldab ripsmetuši hari ka kollageeni, mis on puhas preemia sinu ripsmetele. Võrreldes Max Factor 2000 ripsmetuššiga harjaga,  on Bourjois harjas pisut suurem ja ühelt poolt kergelt kaarjaks lõigatud. Tulemusele viitab ehk kõige paremini ripsmetušši enda nimi - see on üdini teatraalne ja suursugune. Bourjois hinna ja kvaliteedisuhe saab kümnest kümme punkti. Hind: 12,99

Max Factor "Divine Lashes"

Kolmas ripsmetušš on taaskord Max Factorilt ja kannab kaunist nime "Divine Lashes". Juba sõna divine ehk jumalik iseloomustab seda ripsmetušši kõige paremini. Divine Lashes ripsmetuššil on erinevalt Max Factor 2000 keerukam hari, millel on kahes otsas laiem harjas ja keskel kitsam, kuid sellel on omad eelised - näiteks saad ripsmetušši harja otsaga alumised ripsmed ülilihtsalt ära värvida.  

Tänu Stellarium Beauty Boxile olen varsti juba kümme aastat lugenud erinevate naiste iluankeete - ikka selleks, et Beauty Box perfektselt kokku panna. Ja see on andnud mulle erakordse sisevaate Eesti naiste ilulemmikute maailma - Max Factori ripsmetušid on naiste südamed võitnud. Olgu selleks siis Divine Lashes, eelnevalt mainitud Max Factor 2000 või Max Factor Masterpiece. Hind: 17,90   

Aasta lõpus helistas mu sõbranna, kes oli ostnud endale Max Factori "Divine Lashes" veekindla ripsmetušši ja oli sellega väga rahul. Tõsi, tema jutt tegi mind rahutuks. Kui ta oli 1000 ja üks muud uudist oma elust minuga jaganud, tuli ta tuši juurde. Ta ütles mulle siira rõõmuga: "Stella, see on suurepärane. Kui sellega magama minna, siis hommikul pole tušš ripsmetel ikka klimpis ja ühel basseinipeol sain sellega terve öö pidutseda. Head aasta lõppu!" 

Hmm ... Eks ma uuel aastal siis kirjutan, miks tasub ikkagi ripsmetušš ka ööseks maha võtta ... Aga vähemalt olen ühe inimese jaoks kummutanud müüdi, et ainult kallis ripsmetušš võib olla hea. Milline nendest kolmest sind kõige enam köidab? Millised ripsmetuši müüdid sind saadavad?

Sind huvitab autor, kes seisab sinu rahakoti eest ja leiab Sulle parimaid pakkumisi? Jälgi Stellariumi Facebooki SIIT ja hoia Instagramil silm peal SIINSulle meeldib Stellarium ja sa soovid autorit toetada tassikese kohviga? Sul on võimalus teha seda SIIN. Aitäh!


FOTO: Stephany Lorena

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig