Friday, December 9, 2022

TOP 3: Need argised tooted on välismaalt tellides odavamad


Mida kallimaks erinevad kaubad lähevad, seda kavalamalt peab oskama osta. Miks mitte soetada igapäevaseid asju, ilma milleta kuidagi elada ei saa, hoopis välismaistest veebipoodidest? 

See artikkel on järg minu esimesele postitusele "Kolm alla kümne eurost asja, mis on välismaalt tellides odavamad". Hinnavõrdlused on minu jaoks omaette hasart - milleks veeretada kukrust rohkem münte välja, kui saab ka vähemaga hakkama? Siin on kaks toodet, mida saad hulgi tellides odavamalt ja üks toode, mis maksab Eestis lausa kohatult palju.

Dove ja paljud teised deodorandid 

Ma olen püüdnud minna üle alumiiniumivabadele deodorantidele, teinud selleks puhuks sada trikki ... Kuid kui mõni suurem üritus, oleng või tööalane kohtumine on ees, siis ei riski ma mingil juhul alumiiniumivaba deodoranti kampa võtta. Olen seda ühel üritusel, kus päike paistis aknast lakkamatult sisse ja olin lisaks ka palavalt riides, proovinud ning koju jõudes läksin piltlikult öeldes riietega duši alla. Tõsi, huvitaval kombel saan alumiiniumivaba deodorandiga imehästi läbi oma maakodus, kus ta teeb oma töö ära ja ma lihtsalt ei kipu selliselt higistama. 

Seda juhtub harva aga see alati kõige kehvemas olukorras - umbes nii, et kohe algab pidu, ma olen juba hilinemas ja siis avastan, et kõik minu deodorandid on müstilisel kombel hajunud. Olen end mitu korda sellisest täbarast olukorrast leidnud. Seega tellisin suure vihaga Amazonist kuus Dove deodoranti ja suur oli minu rõõm, kui avastasin, et kuuese paki hind on just praegu neid ridu kirjutades allahindluses ja maksab 11,70 €, mis teeb ühe Dove deodorandi hinnaks 1,95 €. Eestis tuleb ühe Dove deodorandi eest käia sõltuvalt poest välja 2,99 - 3,99 €. Lingi Dove deodorantidele leiad SIIT

Kuna tellisin Amazonist sõbrannaga kahasse veel teisigi asju, olen igal juhul hinnaga võidus. Minu sõbranna soovis näiteks testida firma Solimo deodoranti, mida saab samuti osta kuueses pakendis ja mille hind on 9,10 €, mis teeb ühe deodorandi kohta 1,51 €. Solimo deodorandid leiad SIIT

Suuveed Colgate ja Listerine 

Suuvesi on vist paljude lugejate jaoks asendamatu sõber hambapesu arsenalis. Üks lemmikuid, mida kasutan, on Listerine ja ostan seda juba mõnda aega Amazonist, sest Eestist soetades on ta liiga kallis. Näiteks võib apteegist osta 250 ml Listerine suuvee Cool Mint Mild Taste hinnaga 5,45  ja see teeb liitri hinnaks 21,85 . Amazonist võid aga osta kuuese 600 ml paki Liserine suuvett ja selle paki hinnaks on tänase postituse seisuga 21.54 € ehk ühe 600 ml pudeli hinnaks tuleb 3,59 €. Amazonis on hästi palju erinevaid Listerini maitseid, seega kiika kindlasti otsingust nende pakkumis. Lingi leiad SIIT. 

Veel üks näide Colgate`i suuvee kohta. Ühes kodumaises toidupoeketis maksab 500 ml 6,49  ja see teeb liitri hinnaks 12,98 . Amazonis on sul võimalik osta kuuene karp Colgate suuvett - karbis on kuus 500ml suuvett ja selle hind on 11,94 - see teeb ühe liitri hinnaks 3,98  ja ühe 500 ml suuvee pudeli hinnaks 1,99 €. Võit missugune! Kiika Amazoni linki SIIT.

Unemaskid

Kuna mul on aastaid olnud unega heitlik suhe, siis armastan magada unemaskiga. Erinevad unemaskid on minu jaoks täiesti asendamatud. Kui hiljuti unemask, mis oli mind aastaid teeninud, ära vajus, hakkasin uut otsima. Suur oli minu üllatus, kui vähe on Eestis unemaske müügil ja kui palju ühe väikese unemaski eest tuleb raha välja käia. 

Kohati jääb mulje, et unemask on Eestis luksustoode - odavaimad jäävad 25-29  ümber ja kõige kallim 79 . Kui arvutada unekvaliteeti tõstvatesse asjadesse, siis saab näiteks 39-49 € eest endale soetada väga hea ortopeedilise padja või voodilinade komplekti (Helsinkis MUJI poes ostsin Jersey Cottonist voodilinad ja padjapüürid sama raha eest). 

Nii piilusin esmalt käsitöömeistrite veebilehele ETSY, kust leidsin imetoredaid soodsaid ja leidlikke lahendusi. Näiteks meeldis mulle see Hollandis toodetav jõehobudega unemask, mille hind on 12 € ja millele lisandub saatmisku 4,95 €. Kõnealuse unemaski leiad ETSY keskkonnast SIIT. ETSYst tellides tasub kindlasti vaadata, et toode jääb Euroopa Liidu piiridesse, vastasel juhul lisandub hinnale tollimaks.

Lisaks kiikasin Amazoni ja sealt leidsin samuti lõputuna näiva valiku unemaske. Pistsin ilma pikema jututa korvi 9,98 € maksva unemaski, mille leiad SIIT. Need, kes armastavad siidi, võivad erinevates värvitoonides Mulberry siidist unemaski osta hinnaga 15,12  SIIT. 

Tasub meeles pidada!

Mainin postituse lõpus traditsiooniliselt üle, et igal veebipoe tellimusel on enamasti saatmiskulu ja seda iseäranis Amazonis, millest oli seekordses postituses kõige enam juttu. Soovitan testida Amazon Prime'i, kus ostes mitmeid erinevaid asju, jääb saatmiskuluks enamasti 9,99 €. Kui soetad rohkem vajalikke asju, mida soovid varuks või kogud juba jõulukinke, siis oled igaljuhul võidus. 

Olen ka veendunud, et igaüks leiab endale sõbra või kaks, kellega üht-teist kahepeale tellida ja nii on saatmiskulu odavam. Kui sul on veel mitu sõpra, keda saad ühte tellimusse kaasata, näitab väike rehkendus, et saatmiskulu võib jääda paari euro kanti. 

Väärib märkimist, et ei Amazon ega ETSY ei ole minu koostööpartnerid, küll aga olen mina nende kirglik klient. Kui sul on mõni tore pood, kus müüakse midagi põnevat tunduvalt soodsamalt kui Eestis, anna kommentaariumis teada.

Sind huvitab autor, kes seisab sinu rahakoti eest ja leiab Sulle parimaid pakkumisi? Jälgi Stellariumi Facebooki SIIT ja hoia Instagramil silm peal SIIN.

Loe "Säästa Stellariumiga" rubriigi esimest postitust SIIT ja loo Stellariumi sooduskoodidega leiad SIIT.

FOTO: Unsplash

SHARE:

1 comment

  1. Tänud! Olen endale ammu siidist unemaski soovinud osta, aga Eestis hinnad tõesti ülikõrged.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig