Friday, March 17, 2023

Säästa Stellariumiga ehk siin on sinu sooduskoodid!


Sooduskoodid on miski, millest paljud tänapäeval lugu peavad. Seda enam, et hinnad tõusevad kiiremini, kui hommik õhtusse jõuab. Selleks, et leiaksid endale üht koma teist, mida soodsamalt soetada, on ka Stellariumil sulle sooduskoode. See lehekülg siin uueneb pidevalt ja kui meil on sulle mõni uus sooduskood, jagame head uudist kohe ka sinuga.

Juuksehooldus Salonshopist -15%

Juuksetooteid kulub meie peres nagu leiba. Mäletan, kuidas mu tütar väiksena vannis käis ja terve šampoonipudeli seal ära lahjendas, sest see lõhnas sedavõrd suurepäraselt. Nüüd on ta suurem ja teab ta täpselt, et juukseid tuleb alati pesta kaks korda ja nii kulub tema pikkadele ja paksudele kiharatele sedavõrd palju šampooni, et selle koguse peal võiks reisilaev kruisida. Kuidas ema, nõnda tütar - olen ise täpselt samasugune. Seega on mul rõõm jagada sinuga Salonshopi soodukoodi STELLA15, mis annab kõigilt toodetelt 15% allahindlust. Salonshopi portfellis on TIGI, Alterna, Joico, Oribe, RICH ja midagi jätan sulle ka avastamiseks. Seega kiika SIIA ja kasuta koodi STELLA15, mis annab kõigilt täishinnaga toodetelt -15% soodustust. 

Maiuspalad Kalevi e-poest - 15%

Kes ei armastaks vahel üht magusat suutäit! Kevade puhul on Kalevi e-poes sooduskood, millega saad head ja paremat koodiga KALEV15  -15% odavamalt. Sooduskood kehtib kõikidele täishinnaga toodetele perioodil 22-03 - 03.04 Sooduskood ei kehti käsitöökommidele ja soodustoodetele, kuid olen kindel, et leiad endale kindlasti midagi mõnusalt suus sulavat! Kalevi e-poe leiad SIIT.

Nahahooldus Hurmuselt -20%

Aastaaegade vahetus on ideaalne, et oma nahahooldusrutiin üle vaadata. Hurmus pakub oma veebipoes selliseid brände Sesderma, Thesera ja Pepplus ning osad brändid jätan sulle üllatuseks. Viimased pool aastat on minu luubi all olnud Korea kosmeetikumid. Näiteks Pepplus + toodetest kirjutasin blogis loo juunikuus ja tänaseni on mul kasutusel nende silma- ja näokreem. Mõistagi ei pea ükski kreem nii kaua vastu, seega olen endale tõelised lemmikud leidnud ja soetanud need tooted uuesti. Loe minu muljeid Peppluse kohta SIIT

Thesera seerumid ja näoveed on jälle klass omaette. Miks? Nendest leiad kaks postitust SIIT ja SIIT. Hurmusel koostöös Stellariumiga on sulle väga helde pakkumine - kõigilt täishinnaga toodetelt saad koodiga STELLA20 -20% ja tasuta tarne. Seega kiika kindlasti Hurmuse veebipoodi, mille leiad SIIT.

Küünlad Candle Shopist -20%

Ja kuidas saaks saabunud sügisel, mil enam lehti puudel pole ning aina varem läheb pimedaks, vaadata mööda küünaldest? Minu poolt palavalt armastatud Candle Shop müüb Yankee, WoodWicki ja Millefiori küünlaid. Kuid mitte ainult - poes on palju teisigi parimatele aroomidele pühendatud tooteid. 

Minu lemmikud on näiteks WoodWick küünlad, mis oma pragiseva tahiga on muutunud traditsiooniliseks ja asendamatuks kaaslaseks just sügisel. Lisaks on maailma parimad ruumispreid just Millefiorilt - neid ostan aastas vaid kaks korda, sest ühest pudelist jagub ja jagub ... Candle Shop on sulle pannud valmis sooduskoodi STELLA20 ja seda kasutades saad veebipoest täishonnaga toodetelt -20% hinnast alla. Candle Shopi suurepärase valiku leiad SIIT.

FOTO: Senna Gansa

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig