Sunday, March 5, 2023

Perfume portrait: Calvin Klein Euphoria



Vaikne hommik. Värskelt maha sadanud lumi. Suur koduaed. Vaikus. Ja äkki keset lumist valgust jääb silma värviline lind, kes istub lumisel oksal. Siis murrab ta vaikuse ja laulab. See linnuke on justkui muinasjutust ja ta kuulutab, et peagi on kevad. Ja kuigi kevadet veel ei paista ning talv tuleb ikka ja jälle tagasi, on see linnuke esimene märk värvidest ja aroomidest, mis meid suvel ootavad. 

Kui ma esimest korda Calvin Kleini Euphoria uusversiooni käele pihustasin, kangastus mulle just selline vaatepilt ja tõepoolest see tualettvesi on mahlane ja lummav, selles on palju värve, joovastust ning ... eufooriat.   


See lõhn on olfaktoorne uustõlgendus Euphoria esialgsest parfüümiveest. Euphoria on magus ja puuviljane gurmeelõhn, milles on äratuntavad lõhna iselmoomulikud noodid. See on õhuline kooslus, mis avaneb mahlaka ploomiga, lõhna südames on aga peidus sarjale omane lopsakas orhidee, mida täiendab värskust lisav mitmetahuline roos. Selle oivalise koosluse võtab kokku kergelt magus vanillipõhi, mida pehmendab sensuaalselt väljapeetud kašmiir. Just kašmiir kingib omapärase soojuse, mida justkui üheski teises lõhnas pole.  

Ja nii olen ma kõndinud jaanuarist veebruari ja veebruarist märtsi seesama lõhn tuletamas mulle meelde, et kohe-kohe hakkavad linnud laulma. Õige pea saab pidada pillavaid piknikke. Kohe on päevad veelgi valgemad. Aga enne, kui see kõik tuleb, on mul varuks lõhn, mis oma mahlakuses kingib valgust ka kõige pimedamal hetkel ... 


* koostöö

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig