Tuesday, March 21, 2017

Happy International Fragrance Day: My Top 10 Perfumes!


Perfume is an invisible handshake and part of your first impression. Today is the International Perfume Day, and it's only appropriate to have a look at the perfumes Stellarium has covered in the Perfume Portait section.

In the last two years, nearly 2000 perfumes have been released in the world. Nice perfumes are getting more popular, but known brands are also breaking records and staying on top of charts. Before a Perfume Portrait reaches the readers, I sit at my big desk at home, the perfume, paper, and a pen in front of me. Indeed - I always take the first notes for my posts by hand, because that's the biggest pleasure for me. There's something as magical about writing by hand as there is in perfumes. To celebrate today's International Perfume Day, I'm sharing my top ten favourite Perfume Portraits of all time. Pick your own favourite portrait, mention it in the comments, and one lucky reader will win the new perfume 'Si' by Armani. Don't forget to share the post and follow us on Instagram @stellaarium! A shared post is a shared post.


1.  YSL Black Opium (Read more here)




2. Stella McCartney POP (Read more here)


3.  Jimmy Choo Illicit Flower (Read more here)



4.  Coach Eau De Parfum (Read more here)


5. Agent Provocateur Fatale Intense (Read more here)





6. Dior Poison Girl (Read more here)




7. Boss The Scent for Her (Read more here)


8. Mercedes Benz Rose (Read more here)




9. Serge Lutens Baptême du Feu (Read more here)




10. Mercedes Benz Man (Read more here)




Parfüüm on sinu nähtamatu käepigistus ja killuke esimesest muljest. Täna tähistatakse rahvusvahelist parfüümipäeva ja sel puhul on õige aeg heita pilk lõhnadele, mida Stellarium on oma rubriigis "Parfüümi portree" kajastanud. Mul on rõõm teha sellist kokkuvõtet juba teist aastat ja lõhnad, mis mida olen sel aastal kõige enam kandnud, on sinu ees.  

Viimase kahe aasta jooksul on maailmas antud välja pea 2000 parfüümi. Aina rohkem tõstavad pead erinevad nišilõhnad, kuid samamoodi püstitavad rekordeid tuntud firmade parfüümid. Minu lemmikute hulka kuuluvad mõlemad, sest igas valikus on omaette kroonijuveele. Enne, kui minu kirjutatud parfüümi portree lugejani jõuab, istun kodus tavaliselt oma suure laua taga, ees parfüüm, paber ja pliiats. Tõepoolest - oma esimesed postituste märkmed kirjutan alati käsitsi, sest see on jaoks suurim nauding. Käsitsi kirjutamises on midagi sama maagilist kui parfüümides ning sulg jookseb paremini.

Tänase rahvusvahelise parfüümi päeva puhul jagan sinuga oma kümmet lemmikuimat parfüümi portreed. Vali nende seast omakorda välja oma lemmikuim portree, märgi see ära blogi kommentaariumisse ja üks õnnelik võidab endale uue Armani parfüümi "Si". Ära unusta seda postitust ka jagamast ja jälgi stellariumit kindlasti Instagramis @stellaarium! Jagatud postitus on ikka jagatud postitus. 
SHARE:

22 comments

  1. This is a fragrant paradise. :)

    ReplyDelete
  2. Minu lemmik on Serge Lutens Baptême du Feu lõhnaportree. Me oleme tugevad ja võimukad, kui leiame endas jõu, oleme head, kuid meis on ka tumedam pool. On huvitav avastada endas varjatud külgi ja vahel lausa teistmoodi, uut isiksust :)
    Lisaks võrratud mustvalged fotod.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kindlasti on see seeria pisut teistsugune kui kõik teised. Minu enda jaoks ka üks lemmikuid. Seda enam, et algselt pakkus fotograaf välja, et pildid ehk ei õnnestu, kuid arvutist vaadates oli seal midagi muud. Sellist, mis andis lõhnale selle tõelise loo.

      Delete
  3. Minu lemmik siinsest valikust on Jimmy Choo Illicit Flower ja Sinu n-ö jooksupildid millegipärast meeldivad mulle alati eriti. Nii on ka viimatistest parfüümiportreedest kõige rohkem meeles just Serge Lutens Baptême du Feu fotod ja lugu. Parfüümiportree on muidugi ka üldse hea mõte. Olen ise parfüümide reklaamidesse "sukeldumist" nautinud, kuna need on alati oma looga. Vahel müüb lugu või nimi lihtsalt nii hästi, et olen soetanud mõne lõhna ilma seda pikemalt proovimata ning pärast mõelnud, et kus ma nüüd selle kellelegi edasi anda saan, kes seda minust rohkem ka päriselt kannaks ja naudiks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jimmy Choo pildid meeldivad mulle väga. Nendes on viimane soe sügispäev, mille me rannas jalutades ja pildistades veetsime. Siiani tunnen kerget sügist, mis on juba õhus ja samuti suve, mis peab viimast võitlust, et viivuks jääda.

      Delete
  4. Minu uus vaieldamatu lemmik on Jimmy Choo Illicit Flower! :)
    Kõik pildid on lihtsalt võrratult ilusad!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jimmy Choo Illicit Flower on juba täielik kevadekuulutaja. Selline, mis annab lootust, et lumi ja lörts taanduvad ja varsti näeb esimesi tulpe.

      Delete
  5. See esimene pilt erineb oma meigiga päris palju teistest. Kes on meigi autor? Mulle meeldivad võrdselt Hugo Bossi arvustus ja Serge Lutensi arvustus. Lutens on teistmoodi. See sinu jutt annab jõudu ja on natuke nagu eneseabi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meik tundub erinev vast seepärast, et mul on pildil hästi paksuks kasvatatud kulmud ja meik on tehtud 50ndate stiilis - nii nagu Marilyn Monroe meigikunstnik tema jaoks spetsiaalse meigi välja töötas. Meik on mu enda tehtud. Pisut nägin vaeva varjudega ja lisasin ka mõned ripsmetutikud, mida ma tavaliselt suurt ei kasuta.

      Delete
  6. I liked the Boss one the most. Such stunning photos <3

    ReplyDelete
  7. Tere, Stella! Minu lemmikuks on sinu Agent Provocateur Fatale Intense parfüümi portree! Mitte kunagi ei pööranud ma oma tähelepanu selle firma parfüümidele... Kuid pärast sinu postitust soovisin ikkagi saada selle parfüümiga tuttavaks. Selles parfüümis on saladus, ta on väga naiselik! Pärast selle parfüümi portree lugemist, on ta mul soovidenimekirjas. Ma loodan, et kunagi toob mulle seda, kas mõni päkapikk või :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agent Provocateur Fatale Intense on sel talvel mul pidevalt kasutuses. Väga soe ja samas võrgutav lõhn. Selline, mis anna tunde, et kõik on võimalik ja seda polegi nii vähe.

      Delete
  8. Lemmik on Agent Provocateur Fatale Intense , see tundob nii soe ja kodune portree.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on tõesti selline lõhn, mis annab sooja. Agent Provocateur Fatale Intense sobib vist pea igasse Eestimaa päeva, kui muidugi need neli-viis sooja suvepäeva välja arvata, millega ilmataat meid kostitab...

      Delete
  9. Guerlain 'La Petite Robe Noire' portree saatuslikest naistest on mul eredalt meeles ja kindlasti üks meeldejäävamaid. Ning see võrratu aastatepikkune lemmikparfüüm mängleb minu elus (või äkki peaks ütlema, et minu peal?) kindlal positisoonil.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Guerlaini lõhnaga seostub mul lõbus seik. Tahtsin kord Meisile üllatuse teha ja jätsin talle külla minnes magamistuppa, kus ta oma lõhnu hoiab, pudeli Guerlaini 'La Petite Robe Noire' lõhna. Paraku unustan ma tema juurde pärast pildistamist pooled asjad ja sel korral arvas ta 50%, et on üllatus ja 50%, et olen jälle selle maha unustanud. Kuid lõpuks oli ta siiski rõõmus ja kandis seda pikalt.

      Delete
    2. Mõtle, kui oleks sulle selle viisakalt tagasi toonud :D

      Delete
  10. ..minu lemmik on Serge Lutens Baptême du Feu..lihtsalt Lutensi parfüümide eripära ja aura on minu jaoks täielik magnet..

    ReplyDelete
  11. Kaunid portreed kõik. Lemmik on Serge Lutens parfüümi kirjeldus :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig