Friday, July 22, 2016

Perfume Portrait: Mercedes Benz Rose


A bouquet of roses, a rose garden, roses in hair - that's what I associate with rose perfumes that I have had on my cupboard. Women can generally be divided in two - those who love perfumes that contain rose, and those who find perfumes with rose in it out of question. Perfume Rose by Mercedes-Benz is made for the woman who hasn't worn rose perfumes before, as well as those who have always held the scent dear.

What makes Rose by Mercedes-Benz so different? When usually rose perfumes are either too sweet or powdery enough, this perfume is like a sip of fresh water and air, where all the summery scents we can feel on the most beautiful summer day come together. 

The first notes of the perfume are a delicate combination of rose and lily of the valley, juicy blackcurrant adds and accent. The heart of the scent is formed by the sensual and sweet mix of rosewood, peony, magnolia, and elemis. They are followed by the unique accord of musk and cedar. I admire the lightness of the scent while it lasts very well. I picked out an airy negligee to portray Rose by Mercedes Benz - just like this perfume.


There is definitely a cheery and romantic side in Rose by Mercedes-Benz - as a result of this, I put roses in my hair, and coloured my lips pink. It's been said about Mercedes-Benz 'Rose' that a woman who wears it loves life, and creates her own mysteries. A woman like a mysterious flower garden. I'm convinced that this perfume suits a woman in every age. A young lady, who picks out her first perfume for a special occasion, a fast-paced woman who prefers a light perfume for the day that doesn't lack character, as well as an older dame who wants a fresh touch.



We created our own world to Rose by Mercedes-Benz in the Park Hilton SPA Eforea in Tallinn where light was playing hide and seek with water on a sunny day, and the whole modern fairy tale with a pink negligee, curls, and roses in hair was suavely caught on camera. Now it's your time to talk - what do you associate with roses? A special memory? Share your thoughts in the Stellarium comment section and share this post with your friends. On 20 August we are giving out one Rose by Mercedes-Benz to a lucky winner.

The lucky winner is Rena. Please contact: info@stellarium.ee

Outfit details: 


Swimwear & negligee: Victoria`s Secret (Stiili Sahver) Shoes: Escada Pearls: Pi-Ret Jewelry 



Bukett roose, roosiaed, roosid juustes - kõik need märksõnad seostuvad mulle erinevate roosilõhnadega, mida olen oma peeglikapil hoidnud. Üldiselt jagunevad naised kaheks - need, kes armastavad parfüüme, kus leidub roos ja teised, kelle jaoks ei tule roosi lõhna sisaldav parfüüm mitte mõttesse. Mercedes Benz parfüüm "Rose" on loodud aga nii sellele naisele, kes pole varem harjunud roosilõhnu kandma kui ka neile, kellele on alati roosilõhnalised parfüümid meeldinud. 

Mis muudab Mercedes Benz parfüümi "Rose" nii teistsuguseks? Kui tavaliselt on roosilõhnalised parfüümid kas liiga magusad või väga puudrised, siis see lõhn on justkui sõõm puhast vett ja värsket õhku, kus on peidus kõik need suvised lõhnad, mida me kõige kaunimal suvepäeval väljas jalutades tunneme.

Parfüümi esimestes nootides on äärmiselt delikaatne roosi ja piibelehe segu, aroomile lisab aktsenti mahlakas mustsõstar. Lõhnasüdame moodustab sensuaalne ja magus segu roosipuust, pojengist, magnooliast ning elemisest. Neile järgneb muskuse ja seedripuu unikaalne aktsent. Mina imetlen selle parfüümi kergust ja samas ka püsivust. Portreerides Mercedes Benz lõhna "Rose" valisin selga sama õhulise negližee nagu seda on seesama parfüüm. 



Kahtlemata on Mercedes-Benz "Rose" lõhnas peidus rõõmsameelne ja romantiline pool, mille tulemusena seadsin lokkidele roosid ja värvisin huuled vana-roosa pumatiga. Mercedes-Benzi "Rose" kohta on kirjutatud, et seda parfüümi kandev naine armastab elu ning loob ise oma müsteeriumi. Naine kui salajane lilleaed. Minu jaoks ongi võtmesõnaks salajane lilleaed - olen veendunud, et see parfüüm sobib igas eas naisele, kes vaid soovib lilleaias kõndida. Nii noorele daamile, kes valib tähtsa sündmuse puhul endale elu esimest lõhna, kiire eluviisiga naisele, kes eelistab päeval kerget parfüümi, kust ei puudu iseloom kui ka vanemale prouale, kes soovib ennast värske lõhnaga kostitada.  



Meie lõime oma maailma Mercedes-Benzi lõhnale "Rose" Tallinnas asuvas Park Hilton SPA-s "Eforea", kus päikesepaistelisel päeval mängis valgus veega peitust ja kogu see moodne muinasjutt koos roosa negližee, lokkide ja roosidega juustes jäi sulnilt kaadritele. Nüüd on sinu kord rääkida - mis seostub sulle roosidega? Kas mõni eriline mälestus? Seik lapsepõlvest? Jaga oma muljeid Stellariumi kommentaariumis ja sheeri seda postitust oma sõbrannadega ning 20.augustil loosime välja ühele õnnelikule Mercedes-Benz lõhna "Rose".

Parfüümi võitja on Rena! Palju õnne! Palun võta ühendust: info@stellarium.ee



PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

9 comments

  1. Roos on roos on roos...
    Roosiparfüüm oli mu esimene parfüüm.
    Minu jaoks tähendavad roosid ja roosilõhn rõõmu, ilu ja elu. Enese elusana tundmist.
    Roosilõhn on aroomiteraapiliselt mind elus aidanud, selles on minu jaoks midagi ääretult rõõmsat, muresid peletavat ja kergendust ja rõõmu toovat võimu ja võlu, et edasi minna ja olla ja elada. Tugevana ja särades.

    ReplyDelete
  2. Mulle meenub lapsepõlves kuidas oma kopsud ahnelt kibuvitsa magusat aroomi täis ammutasin. Või kuidas seda valgete õitega metsikut roosipõõsast nimetada mis siiani vanaema maja juures metsikult paljunenud on. :) Kui sellest suurest sõõmust väheks jäi siis noppisin paar õit ja põimisin need juustesse. Magus lõhn on siiani hästi meeles. :)

    ReplyDelete
  3. Roosidega seoses meenub mu kallis elukaaslane ❤. Ta on mulle toonud maailma ilumaimad roosid , mis alati lõhnavad nii maagiliselt.

    ReplyDelete
  4. Mulle meeldivad nii roosid kui ka Mercedes-Benz. Väga lahe ja julge kooslus ;).Roosi lõhn annab mulle enesekindlust ja energiat:)

    ReplyDelete
  5. Esimesena meenub pilt lapsepõlvest. Olin just tulnud saunast ja mu juuksed tilkusid veel veest. Mul oli seljas heleroosa pitsidega kaunistatud kombinee, mida meenutas Sinu negližee, ja ma läksin kibuvitsa põõsasse õisi nuusutama.
    Huvitav, kas roosi lõhn on praegu moes või on see lihtsalt alati moes, justnagu ta sobib igas eas naisele. Aga millegipärast kevadest alates tunnen ma meeletut vajadust ennast just selle aroomiga ümbritseda. Ma olen ostnud kokku erinevaid kreeme, spreisid, lõhnaküünlaid, viirukeid, … ja need kõik on roosi lõhnaga. Samas ma ei tea, et kunagi varasemalt oleksin ma nii väga roosi lõhna armastanud. Niisiis seda postitust märgates tekkiski mul küsimus, et kas olen mingi salajase reklaami mõju all või lihtsalt igatsen oma ellu rohkem metsikut armastust, mida Irje Karjuse järgi sümboliseerib kibuvits – rooside esivanem.
    Minu kõige lemmikumad sünnipäevaroosid lõikab kallis vanaema alati juuli keskel oma lillepeenra ilust ja ulatab need siis oma pehmete soojade kätega mulle, teises käes alles kääre hoides. Selles hetkes on nii palju, mida mõista saab alles hiljem ja mida sõnadega raske kirjeldada. Roosides on mingi eatu elegants. Õite ilu ja okaste teravus ühes, just nagu eluski.

    ReplyDelete
  6. Uue eluasemega tuli kaasa eelmise elaniku roosipeenar. Selle suve alguses noppisin elukaaslasega roosidelt röövikuid ja söötsime sipelgatele :D Ma ainult mäletan, kuidas lapsepõlves tädi kirus roose, igasugused probleemid nende kasvatamisel. Kahjuks valdavad mind ka samad tunded. Eks näis, mis nendest saab edaspidi! Kuid roosilõhn on ikka hea :)

    ReplyDelete
  7. Roosidega seostub mulle minu vanaema roosipeenar, mida aitasin lapsena rohida. Vanaemale meeldisid roosid toas ja ta lõikas peenrast neid tuppa ja mul oli kurb meel, sest mulle meeldisid roosid peenral. Kuidagi oskas vanaema aga neid roose ka vaasis hästi hoida ja nad olid seal päris kaua ilusad.

    ReplyDelete
  8. Käisin täna seda lõhna nuusutamas ja osalen kindlasti mängus. Kas selles lõhnas ei ole sidrunit? Mulle tundus, et minu nahale jäi sidrunit või laimi meenutav värskus. Roosidega assotseerub mulle kahjuks see, et nad ei püsi vaasis kuigi kaua ja kunagi lugesin Su blogist, et rooside vette tuleb lisada Sprite jooki. Sellest ajast on mul roosid ka hästi püsinud.

    ReplyDelete
  9. Roses can take me all the way back to my childhood and gardening with my great grandmother. They can also transport me into adulthood and take me to the days my fiance and I would go to the market, wonderful memories before he passed away. buzzyngabe at yahoo dot com

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig