Friday, July 1, 2016

Girl Friday: What is right and what is wrong?


 Every spring, Tallinn International Flower Festival takes place at Tornide väljak ("Towers square") and we have a tradition to do a long walk there. The festival is enjoyed by both tourists and locals who come to see the spectacle in the capital. My lovely mother-in-law always drives from Kehra to Tallinn for it. What's exciting is that next to Estonian companies, gardeners from abroad exhibit their garden art at Tornide väljak.This Girl Friday takes a bow to the Flower Festival.

I personally liked this big flower that you could look at from the bottom, and while doing the shoot, I was thinking how wonderful it would be to stand underneath some smart flower, ask all those questions that make life so tricky, get the answers and then march on with a light heart. Even though that sounds nice, deep down I believe all the answers lie within ourselves. It's another thing whether we know how to listen to ourselves in silence, and trust our inner feeling. Every time I haven't trusted my gut feeling, I've regretted it bitterly. And nevertheless, standing underneath that big flower and adjusting myself next to those big eyes, I thought whether life wouldn't be so much easier if someone told us sometimes, what's wrong, and what's the right direction. Although that would be comfortable, it would also be wonderfully boring. To look for yourself and find, is another journey, isn't it?


Outfit details:

Dress: BCBGMaxazria
Shoes: ASOS
Clutch: vintage Mary Norton
Watch: Tiffany & Co "Atlas"
Earrings: Pi-Ret Jewelry "Golden sand"
Make Up: NYX Cosmetics


Igal kevadel toimub Tallinnas, Tornide väljakul Tallinna Rahvusvaheline Lillefestival, kus meil on perega traditsioon pikk jalutuskäik teha. Seda näitust naudivad nii turistid, kui kohalikud, kes sõidavad järjekordseid leiutisi pealinna vaatama. Näiteks minu armas ämm sõidab Kehrast alati Tallinnasse ja naudib igat väljapanekut. Põnev on ka see, et Eesti firmade kõrval esitlevad Tornide väljakul oma aiakunsti aednikud erinevatest välisriikidest. Seekordne Girl Friday teeb kummarduse Lillefestivalile.

Mind isiklikult kõnetas see suur lill, millele sai alt üles vaadata ja pildiseeriat tehes mõtlesin, kui hiilgav oleks seista mõne kõiketeadva lille all, esitada talle neid küsimusi, mis elu vahel nii keeruliseks teevad, saada oma vastused ning minna kerge südamega tulevikule vastu. Ükskõik, kui vahva see poleks, siis sügaval sisimas usun, et kõik vastused on meis endis olemas. Iseasi, kas oskame vaikuses ennast kuulata ja usaldame oma sisetunnet. Alati, kui ma pole oma sisetunnet kuulanud, olen kibedalt pidanud kahetsema. Ja ometi, seistes selle suure lille all ja sättides oma kõrva nende vahvate lehtrite kõrvale, mõtlesin korraks, kas elu poleks võrratult lihtsam, kui keegi teine ütleks vahel, mis on õige ja mis on vale. Kuigi see oleks mugav, oleks see ka võrratult igav. Ise otsida ja leida, on ikkagi teekond omaette. Kas pole? Ilusat reedet!


PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

9 comments

  1. Tornide väljak on igal aastal tõepoolest väga huvitav paik, mida külastada. Sel aastal ei ole veel jõudnud, saan läbi Sinu blogi paar õit vaadatud. Kas vöö käib eraldi või on komplektis? Väga efektne meik. Mida Sa silmameigis oled kasutanud?

    ReplyDelete
  2. Esimene foto ja lilled, millele alt üles vaadata, tuletavad meelde kohe John Wyndhami "Trifiidide päeva", kus Maa ja terve inimkond on ohus suurte tapjalillede tõttu :) Ettevaatust :)
    Usun millegipärast, et kuigi mõte saada juhatust ja vastuseid ja suunda ja soovitusi oma elus keerulistes olukordades ja küsimustele on küll hea, kuid kas me kuulaksime ja järgiksime neid ikka? Inimesed on loodud ise otsustama, riskima, eksima ja kas siis võitma või kaotama, kuid elu teebki ju elamisväärseks meie enda vabad valikud ja ise oma tee leidmine. Ja siis saabki mõnel hetkel elus peale omaette mõtelda, et jah, ise tehtud, hästi tehtud, on see siis rõõmust juubeldades või sügav eneseiroonia, vastavalt olukorrale :D
    Ilus outfit, mulle meeldivad väga kleidi värvid ja silmameik on stiilne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ise tehtud, hästi tehtud võiks siinkohal ka kirjutada: Ise mõeldud, hästi mõeldud. Muide, Meisi pakkus ka, et see on kindlasti tapjalill, mis mind kohe ära sööb, kuid siin ma olen ja vastan sinu kommentaarile. Saba kohev ja lokid peas.

      Delete
  3. Väga vahvad pildid. Käisime ka (nii juuli alguses) 3 generatsiooni naisi: ema (Ilme-Riiva), mina ja tütar (Egely) vanalinnas Jäääärt kuulamas, Maharajas õhtustamas ning Tornide väljakul jalutamas. Klõpsasime meiegi mälestuseks mõned fotod,mitte küll nii profesionaalsed, aga emotsioonidest tulvil.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on nii kahju, et ma pole varem taibanud seal kaunis paigas pildiseeriaid teha. Kõik, kes on need vahvad aiad loonud, on ju nii palju vaeva näinud ja järgmisel aastal olen kindlasti platsis.

      Delete
  4. Mul oli võimalus aastaid tagasi seal aiakunsti koos teistega teha :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig