Friday, March 17, 2017

Girl Friday: Stella In Hunterland


In early March, I created an Instagram account where I want to gather all images of me wearing wellies. For those who know me through the blog, my passion for Hunters and rubber boots is no secret. So it felt logical to create Stella In Hunterland.  

When the account was only a couple of days old, I started getting letters from international followers that surprised me. Some were polite, some... contained surprising proposals. Now I have been getting incredible proposals that I had never received before for the past 17 days.  I have worked as a journalist for years and I'm used to replying to readers. This time my mistake was politely replying to messages that came to Insta Direct. Just the words 'thank you' brought five more ... interesting... additional questions. What's incredible for me is that an account I created to collect all photo series where I'm wearing wellies, has brought so many naughty questions and feedback. Starting today, I won't respond to Insta Direct messages any more, and again I'm looking at the world of Instagram with a completely different look. What has been a convenient solution for me - wearing wellies in rainy Estonia - is a peculiar fantasy land for someone else. Nevertheless I will continue with the account, because I'm not going to ditch collecting my works just because a weird light bulb sparks up in someone's head somewhere.. All decent people who like wellies, are welcome to follow my account here.

Outfit details:

Coat: vintage Kakas
Dress: Warehouse
Crossbody: Karl Lagerfeld Micro Tote (here)
Wellies: Hunter 
Earrings: Pi-Ret Jewelry (here)



Märtsi alguses tegin Instagrami konto, kuhu soovin koguda kokku kaadrid, kus olen läbi aegade erinevates kummikutes poseerinud. Nendele, kes mind läbi blogi tunnevad, pole mingi saladus minu kirg Hunterite ja erinevate kummisaabaste vastu. Seega tundus igati loogiline luua konto Stella In Hunterland.

See oli kõigest paar päeva vana, kui hakkasin saama välismaistelt jälgijatelt kirju, mis mind üllatasid. Kirjad erinevatelt härradelt. Ühed viisakad, teised... üllatavate ettepanekutega. Nüüd on mulle 17 päeva jooksul kirjutatud Instagrami uskumatuid ettepanekuid. Selliseid, mida ma pole kogu oma elu senise elu ajal saanud. Üks muhe vunts küsis, kas müüksin talle kummikud, mida olen ise varem kandnud? Khm... Ma mõtlesin esialgu, kas saan millestki valesti aru. Kuniks ta kordas oma küsimust. Vastasin viisakalt ei. Teine jälgija tahtis teada, kas oleksin nõus võtma temalt vastu latekskostüümi ja selles poseerima? Kolmas, tunduvalt viisakam kiri tuli mehelt, kes küsis, kas kummikud on minu jaoks fetish või fashion? Vastasin, et kummikud pole minu jaoks ei fetish ega fashion, ma lihtsalt armastan neid. Mind ei huvita, kas nad on moes või kellegi jaoks fetish. Seepeale vastas ta mulle: "Kahju. Ma lootsin, et see on fetish." 

Ma olen töötanud aastaid ajakirjanikuna ja harjunud alati lugejatele vastama ning minu viga oli see, et ma vastasin viisakalt Insta Directi tulnud kirjadele. Juba pelgalt sõna "Aitäh", tõi Insta Directi viis "põnevat" lisaküsimust. Minu jaoks on hämmastav, et konto, mille ma lõin seepärast, et koguda kokku pildiseeriad, kus kannan kummikuid, on toonud nii palju siivutu alatooniga küsimusi ja vastukaja. Alates tänasest ei vasta ma enam Insta Direct kirjadele ja vaatan taaskord Instagrami maailmale täiesti teise pilguga. See, mis on minu jaoks mugav lahendus - kanda kummikuid vihmases Eestis, on kellegi teise jaoks omalaadsete fantaasiate pärusmaa. Sellegipoolest jätkan oma kontoga, sest ma ei kavatse lõpetada oma tööde kogumist lihtsalt seepärast, et kuskil lööb kellelgi peas kahtlase tulega pirn põlema ... Kõik korralikud inimesed, kellele meeldivad kummikud, on oodatud minu kontot jälgima siit.


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

2 comments

  1. Sa võiksid kirjutada postituse, mis on sinu ilusate juuste saladus. Kuidas sa oled need pikaks kasvatanud ja nad on ikka lokkis. Minul ei püsi lokk juustes, kuigi juuksed on sama pikad kui sul. Milliseid vahendeid kasutada ja kaua see operatsioon "Stella lokid" aega võtab`?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul pole saladust. Igapäevaselt on sirged juuksed ja krunnis. Panen pärast pesu palsamit või maski. Juustesse panen õli :) Lokkidest olen kirjutanud. Ma keeran rullid 15-20 minutiga pähe, juhul kui on kiire, kui on rohkem aega, siis 30 minutit. Lokivedeliku segan ise kolmest ainest kokku, sest need, mis poes müügil on, ei tööta nii hästi. Loodan, et teen kord video ka :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig