Thursday, March 16, 2017

A day full of beautiful things


Last Saturday will be remembered as a day full of beautiful clothes, bold accessories, and great excitement. I had the pleasure to organise for the first time (... and not the last) Stellarium's Big Shopping Party where I invited beautiful and bold women. The ones whose style has stroked our eyes in magazines, blogs, and Instagram.

I have always wanted to throw a party where stylish women get together to sell and exchange things. It's equally important that the style and sizes of what people wear, would be slightly different to make the event appealing for many visitors. When Sarapuu second hand shop that got famous in Tartu decided to expand to Tallinn, we set the plan several months ago. I sent out the invitations and asked everyone to look around in their closet attentively. The result couldn't have been more colourful - some brought flowing dresses, some shoes, and some brought bags. 

Media was there. Perhaps the most fun part was that when I was giving interviews, the first sales of beautiful things had already happened. But that doesn't matter... It's good news that for a month you can buy the things that were sold at Stellarium's Big Shopping Party from Sarapuu second hand. I wanted the shopping party to be a bit special for the participants, so the clothes will be there for another month and everyone has promised to put more stuff out. When you go to Sarapuu Kirbukas second hand shop, ask where the area for Stellarium's shopping party is, and you'll be directed towards our section. A big thank you to everyone who came to the party, and no doubt we will meet again!





Möödunud laupäev jääb mälestustesse, kui päev tulvil ilusaid riideid, uhkeid aksessuaare ja suurt elevust. Nimelt oli mul rõõm korraldada esimest (... ja mitte viimast) korda Stellariumi Suur Ostupidu, kuhu kutsusin kohale vaprad ja ilusad naised. Ikka sellised, kelle stiil on ajakirja veergudel, blogides ja Instagramis pilku paitanud. 

Mul on alati olnud soov korraldada pidu, kus stiilsed naised saavad kokku, müüvad ja vahetavad asju. Sama oluline on ka see, et kõigi osalejate stiil ja suurus, mida nad kannavad oleks pisut erinev, sest just selliselt on üritus paljudele külastajatele ihaldusväärne. Kui Tartus tuntuks saanud Sarapuu Kirbukas otsustas Tallinnasse laieneda, siis panime juba paar kuud tagasi plaani paika - korraldame Stellariumi-nimelise Ostupeo. Saatsin kutsed välja ja palusin, et kõik vaataksid oma kappides tähelepanelikult ringi. Tulemus ei saanud olla värvikam - kes tõi müüki lendlevaid kleite, kes kingi ja kes käekotte. 

Kohal käisid online-väljaanded ja televisioon. Kõige lõbusam oligi vast see, et ajal, mil mina intervjuud andsin, olid esimesed ilusad kleidid ja kingad juba müüdud. Kuid sellest pole hullu... Hea uudis on see, et veel kuu aega saab Sarapuu Kirbukast osta kõigi Stellariumi Suurel Ostupeol osalenud naiste asju. Nimelt soovisin, et see Ostupidu oleks meie osalejate jaoks pisut eriline, seega on kõigi tuntud naiste boxid oma riietega veel kuu aega üleval ja kõik on lubanud selle aja jooksul asju lisaks müüki tuua. Kui oled Sarapuu Kirbukasse minemas, küsi kindlasti, kus on Stellariumi Ostupeo ala ja sind juhatatakse meie boxide juurde. Suur tänu kõigile, kes tulid ja pole kahtlust, et me kohtume taas!




PHOTOS: Meisi Volt


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig