Thursday, March 9, 2017

Stellarium kutsub Suurele Ostupeole!



Stellarium koostöös Sarapuu Kirbukaga korraldab 11.märts suure ostupeo, kus osalevad tuntud inimesed, blogijad ja ajakirjanikud. Paneme müüki oma garderoobis nukralt seisma jäänud riided ja aksessuaarid. Taaskasutus on moes ja meie anname sellele oma ostupeoga hoogu juurde. 

Pidu toimub Tallinnas, Juurdeveo 26 asuvas Sarapuu Kirbukas. Meie päralt on päikeseline teine korrus, kuhu ootame sind juba sel laupäeval alates kell 11 hommikul. Meigihuvilistele valmistab rõõmu jumestaja Maarja-Liisa Kajanus, kes teeb soovijatele tasuta jumestuse ja jagab meelsasti oma meiginippe. Kui sa soovid koos oma lapsega ostlema tulla, siis Sarapuu Kirbukas on avatud lastetuba. Need, kes soovivad šoppamisest pisut puhata, saavad Sarapuu kohvikust osta kohvi ja teed ning mekkida maiustusi. Uksed avame juba hommikul kell 11 ja pidu saab läbi kell 18.00. Väärib märkimist, et keskpäeval loosime kõigi ostjate vahel välja kümme kinkekotti. Loomulikult on kohal Stellariumi fotograaf Meisi Volt, kes jäädvustab oma täpse silmaga kogu sündmuse.

Riideid müüvad naised, kelle stiil pälvib alati tähelepanu ja kes on oma garderoobist toonud müüki parimad palad. Kiika meie müüjate nimekirja ja heida pilt nende värvikale Instagrami kontole:



Raadiohääl Maris Järva @marisjarva
Stilist Jana Hallas @janahallas
Moeblogija Emilia Elizabeth @emiliachochia
Meigikunstnikud Loore ja Reet Härmat @reet.harmat
Catwalki peatoimetaja Mari-Liis Helvik @mariliishelvik
Moeblogija Kätriin Kübar @katriin91
Ajakirjanik Tiiu Suvi 
Moeblogija Evelin Ojamets @evelinojamets
Moeblogija Getri Mitt @getrimitt
Fotograaf ja Elu24 tegevtoimetaja Meisi Volt @ameisiel
Stellariumi autor Stella K. Wadowsky @stellaarium

Ka sina võid olla see, kes juba homme vaatab oma riidekapi üle ja tuleb koos meiega oma asju müüma! Nimelt loosime homme hommikul välja ühe õnneliku, keda ootame oma Suurele Ostupeole ja kes saab Sarapuu Kirbukas veel kuu aega oma riideid boxis müüa. Selleks tuleb sul hakata Stellariumi Facebooki fänniks siin ja Sarapuu Kirbuka Facebooki fänniks siin. Jaga seda postitust oma Facebookis, Instagrammis, Twitteris või blogis ning kirjuta meie Facebooki postituse alla "Jagatud". Võitja kuulutame välja 10.märtsi hommikul kell 11.00. 

Tähelepanu! Mäng on lõppenud! Homme ootame oma riiete ja aksessuaaridega meie Suurele Ostupeole Aire Lossmanni. Hea Aire! Palun võta meiega ühendust: info@stellarium.ee



























SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig