Wednesday, March 23, 2016

Perfume Portrait: Poison Girl


Dior Poison series perfumes have always been a challenge for me. In my eyes, they have always been the perfumes of real dames throughout time. I'm not sure if I could flaunt them properly regardless of the fact that I have many perfumes with a very strong character in my cupboard. However, Poison has changed through time, and the latest version Poison Girl already hints in its name that it's a perfume that should suit the younger generation.

Many young women prefer lighter perfumes. I can't speak for everyone, but I can see from my girlfriends how our perfume preferences have changed with years. If ten years ago I would always pick a light and sweet scent, then today my taste has gone through a big transformation. Poison Girl takes a step towards women who prefer lighter perfumes. At the same time, Poison is still in the bottle. It's there, but sitting at the back row and gives the stage to the lighter notes. In ads, Poison Girl is portrayed as a wild party girl who doesn't fear anything. So, Dior has given a signal that Poison Girl could go on the wrists of the younger generation of the brave. This scent is a symphony of Sicilian bitter orange, Damascus rose, Venezuelan tonka beans, Sri Lankan sandalwood. Warm notes come from almond and vanilla.

For the shoot of this perfume portrait, I took my red Lily & Taylor veiled hat out of the box for the first time - it had been there for years. I have never worn it before. I haven't even removed the tag. Today I can say it was waiting for the time I found the right moment and I thought of this hat when I smelled Poison Girl. This perfume could be created for a party girl, but definitely a dignified young lady with self respect. I see a woman who appreciates a party within in Poison Girl. A party can mean red nails. A party can mean the little moments we cherish around ourselves. A party can start the moment you spray Poison Girl. A party can start the moment you put on a red hat and step outside.


Diori lõhnad sarjast Poison on minu jaoks alati olnud väljakutse. Sellised tõeliste daamide parfüümid. Ma pole kindel, kas ma ise kannaksin neid välja, kuigi minu parfüümikapis leidub küllaga tugeva selgrooga lõhnu. Samas on Poison läbi aastate muutunud ja nende kõige viimane versioon Poison Girl viitab juba oma nimega sellele, et tegemist on lõhnaga, mis peaks sobima nooremale generatsioonile.

Paljud noored naised eelistavad kergemaid lõhnu. Ma ei saa rääkida kõigi eest, kuid ma näen ennast ja oma sõbrannasid vaadates, kuidas meie lõhnade eelistused on läbi aastate muutunud. Kui veel kümme aastat tagasi valisin endale alati mõne kerge ja magusa lõhna, siis täna on minu maitsemeel absoluutse muutumismängu läbinud. Diori uusim versioon Poison Girl astub aga ise sammu lähemale naistele, kes eelistavad kergemaid lõhnu. Samas pole Poison pudelist mitte kuhugi kadunud. Ta on olemas, istub küll pigem tagareas ja annab võimaluse laval astuda üles kergematel nootidel. Reklaamis esitatakse Poison Girli kui metsikut peotüdrukut, kes ei karda midagi. See lõhn on sümfoonia Sitsiilia mõrkjast apelsinist, Damaskuse roosist, Venetsueela tonkaubadest ja Sri Lanka sandlipuust, soojad noodid tulevad mandlitest ja vaniljest. 

Selle parfüümi portree pildistamiseks võtsin esmakordselt kübarakarbist välja oma punase Lily & Taylori looriga kübara, mida olen aastaid karbis hoidnud. Ma pole seda mitte kunagi kandud. Ma pole sellest isegi hinnasilti eemaldanud. Täna võib öelda, et ta ootas aega, mil ma leian selle õige hetke ja see kübar meenus mulle momendil, mis nuusutasin Poison Girli. See parfüüm võib olla loodud küll peotüdrukule, kuid kindlasti väärikale ja endast lugupidavale noorele naisele. Mina näen Poison Girlis ka naist, kes hindab pidu eneses. Pidu võib tähendada punaseid küüsi. Pidu võib tähendada väikseid hetki, mida me endi ümber hindame. Pidu võib alata momendist, mil pihustad endale peale Poison Girli. Pidu võib saada alguse hetkel, mil paned pähe punase kübara ja astud tänavale ...


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

14 comments

  1. Ma jumaldan Diori Poison lõhnasid! Kõige südamelähedasem on mulle Diori Hypnotic punases pudelis. Nende parfüümidega on tõesti nii, et peab olema kuraasi, et neid kanda... või vähemalt daamilikkust, jõudu, aga samas ka elegantsust. Oma tumeduses on Poison lõhnad sellised, mis paneb asjatundjad hoobilt teadma, mis parfüümiga tegu ning ka teistele inimestele ei jää see aroom tundmata. Hypnotic eriti on nii kõnekas, et minus peab olema ühteaegu nii kiirust kui rahulikkust, et temaga koos ruumi siseneda... muidu ta lihtsalt kõnnib omapäi ees :) Tegelikult võiks Diori Poison lõhnadest rääkida lausa muinasjutte, kuid see konkreetne Girl versioon jääb minu maitse jaoks küll natukene liiga girl-iks.
    Aga punaste leekivate küünte ja punase kübara kooslus on küll imetlusväärne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sinu kommentaaris on kohe tund kirge Poisoni vastu, nii vahva ja pikk kirjeldus. Etiketipetaja Maaja Kallast, kellega ma aastaid suhtlesin, oli alati nii tabavate ütlustega. Ühe Poisoni lõhna kohta ütles ta: "No seda tunneb ka hauast!" Mul ei lähe see lõbus kommentaar meelest ja loomulikult tema intonatsioon sinna juurde.

      Delete
  2. Tuleb elada nii, et iga päev oleks pidu sinus eneses. Minul aitab selles palju just selle õige parfüümi valik päevaks. On hommikuid, mis kisuvad täiesti vasakule ära, aga kui tuhistan peale just selleks hetkeks õige lõhna, mis annab powerit ja teeb tuju heaks, siis muutub hommik kohe helgemaks ja päev läheb ka rööpasse. Ja kui päeva ka päris õigesse rööpasse ei õnnestu pressida, on ikka tugevam tunne probleeme lahendada :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meik ja parfüüm on minu arvates väga õiged asjad, kui päev on kehvem, siis mõlemad aitavad ja annavad parema enesetunde.

      Delete
  3. Juba see pudel näeb välja selline, mida vaadates hakkab sees soe. Ning ma armastan mandlit parfüümides!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mandel parfüümides on tõesti alati õnnestumine. Samuti armastan, kui leian parfüümidest bergamoti.

      Delete
  4. Imeilusad pildid, lummav seeria! :) Nagu ma armastan ka pidu minus eneses, kui panen selga ilusa kleidi ja lähen sellega lihtsalt maale grillima. Mul on hea olla ja teistel on aeg sellega harjuda, et alati ei käida maal 3 korda liiga väljaveninud pükstega ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma arvan täpselt sama, et kleidi jaoks ei ole vaja sündmust. Me ise loome oma päeva ja oleme paljuski igapäevase õnne sepad.

      Delete
  5. Senimaani olen eelistanud selliseid magusamaid lõhnu :) Kuid äkki see eelistus tulevikus kunagi muutub...Täna on kleit seljas, ilus ja soe ilm! Kui olin hommikul uksest välja tormanud, siis meenus, et oot-oot, unustasin midagi! Just nimelt lõhnastada. Seadsin siis kiiremad sammud edasi bussile :D Mis seal ikka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina olin eile kleidiga ja tegin ka juba teise tiiru tõukerattaga. Väga tore, et kevad on lõpuks õhus ja tundub mitte ainult õhus vaid ka kohal.

      Delete
  6. lugesin su postitust ja meenus, et hommikul ei jõudnudki kiirustades parfüümi valida... küll on hea, et mul on käekotis alati üks pudel kaasas ja kosmeetikakotis veel ka paar pisikest testrit! ega parfüümi ei saa kunagi liiga palju olla :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olin ühel päeval linna peal ja mõtlesin, et miks küll mu kott nii raske on? Noh, avastasin, et seal oli sees kaks parfüümipudelit... Hajameelsus on minu teine nimi. Kuid väikesed tootenäidised on minu suured-suured lemmikud! Mul on need alati lisaks (kahele) lõhnaõlile kotis kaasas.

      Delete
    2. naised ja nende põhjatud käekotid :)

      Delete
  7. Pure Poison on lemmik. See meenutab mälestusi ja seob enda külge. Poison Girl on hea, aga veidi liiga leebe ja tõesti lihtsalt noorele pigem. Kuigi ma ise 33, mis pole liiga vana veel.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig