Saturday, September 12, 2015

Thank you, team Kiehl's!


This week, Kiehl's brought together bloggers who have love for good cosmetics and skincare in common. Kiehl's events are always cosy, those with a sweet tooth get to eat cake with their beauty news, and overviews of new products are thorough. The star of the event was the Daily Reviving Concentrate by Kiehl's this time. 

It's an exceptionally light silk-like oil to awaken skin with in the morning with the scent of lemongrass that won all girls' hearts. In addition to that, the product that stayed in my mind was a Powerful-Strength Line Reducing Concentrate for the eyes and Overnight Biological Peel. When walking around in their box I was overtaken by the feeling I once had in Helsinki when Kiehl's introduced its products to beauty editors. It seemed to me that I needed everything! The red gift boxes by Kiehl's reminded me that Christmas isn't too far any more. Thank you, team Kiehl's!



Sel nädalal kutsus Kiehls kokku blogijaid, keda liidab armastus väärt kosmeetikumide ja nahahoolduse vastu. Kiehlsi üritused on alati hubased, maiasmokad saavad ilu-uudiste juurde kooki süüa ja ülevaated uutest toodetest on põhjalikud. Sel korral oli Kiehlsi staariks Daily Reviving Concentrate. Imekerge siidine õli, millega hommikul nägu äratada ja mille sidrunheina meenutav lõhn võitis küll kõigi tüdrukute südamed. 

Lisaks jäi mind kummitama Kiehlsi uus toode silmaümbrusele "Powerful-Stenght Line Reducing Concentrate" ja näole mõeldud "Overnight Biological Peel". Nende boxis ringi uidates valdas mind tuttav tunne, mida tundsin paar aastat tagasi Helsingis, kui Kiehls ilutoimetajatele enne Eestisse tulekut tooteid tutvustas. Juba toona näis mulle, et ma vajan kõike! ... ja see tunne pole kadunud. Minu senised lemmiktooted Kiehlsilt on nende legendaarne "Midnight Recovery", millest olen kirjutanud siin ja Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash, mida arvustasin siin. Milline on sinu lemmikuim toode Kiehlsilt? Oeh... Kiehlsi punased kinkekarbid meenutasid mulle aga seda, et jõulud on õige pea ukse ees. Mina tänan südamest Kiehlsi tiimi! 




PHOTOS: Stella K. Wadowsky, Pille-Riin Saaremets ja Triinu Liis Raudmägi

SHARE:

6 comments

  1. Mul on Kiehls ammu lemmik. Juba sellest ajast, kui Ameerikas elasin. Ma ei kujuta ette oma elu ilma Midnight Recoveryta. Vahelduva eduga kasutan nende Clearly Corrective Deep Moisture Clarifying kreemi ja Rosa Artica silmapalsamit. Kõige asendamatum on Ultra Facial Overnight Hydrating mask. PS. Mis firma kleiti ja käekella kannad?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Päris pikk ja auväärt nimekiri Sul! Nüüd tekkis ka minul huvi Ultra Facial Overnight Hydrating maski vastu.

      PS. Kleit on tundmatu autori poolt (ei leidnud seest silti) ja kell Michael Kors "Runway Black Houndstooth".

      Delete
  2. Mulle nii meeldib Stellarium pühapäeva hommikul ette võtta ja lugeda läbi kõik, mis siia on vahepeal tekkinud. Kiehls on väga mõnus bränd ja Soomes antakse alati kaasa tootenäidis, isegi siis, kui ma midagi nendelt ei osta. Minu peab talvisel ja sügisesel perioonidl alati olema Kiehlsi parfüüm MUSK ORIGINAL. Sinu postitus tuletas meelde, et aeg on endale uus pudel osta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle jälle nii meeldib lugeda, et Sa blogi ikka ja jälle pühapäeviti sirvid. Muide, Musk Original on tõesti hea ja kui käisin Soomes Kiehlsiga tutvumas, õpetas sealne konsultant muski segama nende kergemate lõhnadega.

      Delete
  3. Mul on hea meel, et Pille-Riin Tallinnasse kolis, sest nüüd on üks aktiivne blogija üritustel juures.

    PS Imelilus kleit, Stella!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ühinen Sinu arvamusega. Seda enam, et Pille-Riini kajastused üritustelt on alati teistsugused ja neid on huvitav lugeda :)

      PS. Mu kleit tänab :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig