Sunday, June 14, 2015

London Diary: Discovering Amazing Pubs


When I was in my early 20s, I went to London a few times a year and lived a month or two with my friends. London was the best escape for me. But today I feel I'm my own best friend I don't need to escape any more. But being a fragile-souled 22-year-old young woman, I constantly needed inspiration from the big city. In the meantime I managed to deeply fall in love with Paris and being in London today, I'm still planning my next trip to Paris. The last few years, Paris has become extremely dear to me. It's almost incredible how places that at one point seem irreplaceable change. But it's the same with people, isn't it? And today I have to add that it goes for eating places, too.


When we arrived in London on Wednesday, we were so tired and hungry with Meisi that I would have emptied the first flowerbed for food. When we got to the hotel, Meisi said she saw a cool pub on the way, where we should go to eat. I though "What damned pub?! Ugh, I never go to pubs!" But I was too tired and hungry to protest and start looking for a restaurant. I can't tell exactly where my earlier dislike for pubs came from. But if I'm honest, I'd never been to a pub before because in my earlier life, I went through restaurants in London. So Wednesday was the first time in my life when I managed to sit down at a pub. We both ordered big hamburgers and I was sold! First, I eat a lot! I am always hungry, just like a puppy who didn't get enough food when it was still a little puppy... So I was absolutely charmed by the tasty food, which even filled my insatiable stomach for a while. We found a pub named The George and Dragon near the hotel and I asked a pink-shirted guy who served us behind the bar: "What's your biggest meal?" He started laughing and was perplexed. Next day we went to eat at the same pub before the shoot, and when I ordered my meal, he told the kitchen "Make sure, it's big!"

So I've discovered pubs for myself in London. These photos were taken by Meisi before our long day of shooting, and it happened that the pub owner came into the picture as well. He said that he has had Lithuanian and Latvian girls in the pub, and now with Estonian girls, the whole set of the Baltic countries is complete. Which places do you recommend for food in London? Meisi and I have a few good days of shenanigans left here. All recommendations are more than welcome.




Outfit details:

Dress: B. B. Dakota
Shoes: Office
Sunglasses: MaxMara
Bracelet: vintage
Brooch: vintage Rena Lange


Kui olin oma varastes 20ndates, sõitsin aastas mitu korda Londonisse ja elasin kuu või kaks oma sõprade pool. London oli minu jaoks parim põgenemispaik. Kui ma täna tunnen, et olen iseenda parim sõber ja ei vaja põgenemist, siis olles hapra hingega 22aastane noor naine, vajasin ma pidevalt suurlinnast inspiratsiooni. Vahepeal jõudsin jäägitult armuda Pariisi ja olles täna Londonis, plaanin oma järgmist reisi siiski Pariisi. Viimaste aastate jooksul on Pariis saanud mulle erakordselt armsaks. See on peaaegu uskumatu, kuidas paigad, mis tunduvad meie jaoks ühel hetkel asendamatud, muutuvad. Kuid nii on ka inimestega. Ja täna pean lisama, et sama kehtib söögikohtadega.

Kui me kolmapäeval Londonisse jõudsime, olime koos Meisiga nii väsinud ja näljased, et ma oleks esimese ettejuhtuva lillepeenra paljaks söönud. Kui jõudsime hotelli, ütles Meisi, et ta nägi tee peal juba üht ägedat pubi, kuhu tasub sööma minna. Ma mõtlesin: "Kas ta teeb nalja? Mis neetud pubi?! Võeh... Ma ei käi iial pubides!" Paraku olin liiga väsinud ja näljane, et hakata vastu vaidlema ja restorani otsima. Ma täpselt ei oska öelda, kust pärines minu vastumeelsus pubide suhtes. Aga kui aus olla, polnud ma eelnevalt kunagi üheski pubis käinud, sest oma varasemas elus käisin Londonis mööda restorane. Seega oli kolmapäev minu elus esimene kord, kui mul õnnestus pubis maha istuda. Tellisime mõlemad hamburgerid ja ma olin müüdud! Esiteks söön ma palju! Väga palju! Mul on alati kõht tühi, umbes nagu kutsikal, kes pole kutsikapõlves piisavalt süüa saanud... Seega olin ma absoluutselt võlutud nii maitsvast roast, mis täitis isegi mõneks ajaks mu täitmatu kõhu. Me leidsime hotelli lähedal pubi nimega "The George and Dragon" ja ma küsisin roosa särgiga härrasmehelt, kes meid leti taga teenindas: "Milline on suurim praad?" Ta hakkas naerma ja oli täiesti nõutu. Järgmisel päeval läksime enne pildistamist samasse pubisse sööma ja kui tellisin taas endale roa, hüüdis ta kööki: "Vaata üle, et tegemist oleks suure praega!"

Seega olen Londonis viibides avastanud enda jaoks pubid. Need pildid tegi Meisi enne meie pikka pildistamispäeva ja juhtus nii, et pubi pidaja tuli samuti pildile. Ta rääkis, et tema pubis on käinud juba nii Leedu kui ka Läti tüdrukud ja nüüd on Eesti tüdrukute näol kogu komplekt Baltikumist koos. Millistes kohtades soovitad sina Londonis einestada? Meil on Meisiga veel mitu head päeva käed tööd ja tegemist täis. Seega on kõik soovitused enam kui teretulnud.  



PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

4 comments

  1. Ma ei suuda uskuda, et sa pole pubides käinud! Pubikultuur on Suurbritanniast nii lahutamatu osa. Ja kui minna veel gurmee ja gastropubide poole... Oi. Aga parem hilja kui mitte kunagi. Minu lemmik burgerikohad Londonis, kuhu soovitan minna: Honest Burgers, Kua 'Aina.
    Kindlasti käige ka Breakfast Clubis. Originaalrestoran on Hoxton Square. Selles originaalrestoranis nägin ka Ronnie Woodi ükskord. Aga mu praegune üks lemmikuid on Old Street jaama vastas, 12 Artillery Lane, SOHO omasse ei soovita minna, seal pole kunagi kohta saanud.
    Ja üks mu lemmikuid pubisid kesklinnas ja ilmselt teie hotellistki jalutuskäigu kaugusel kui te Oxford Streeti läheduses olete, on The Albany Great Portlant Streetil.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh soovituste eest. Ma olen varasemalt käinud peamiselt restoranides. Sel korral on päris põhjalikult pubisid rüüstatud. Aitäh Sulle heade nõuannete eest!

      Delete
  2. Sa ikka oskad üllatada! Esimese küsimusena tekkis: kus sina söömas oled käinud? Kuid sain sellele juba kommentaariumis vastuse. Pubides on suured portsjonid ja kui lähed lõuna ajal, pakutakse kolme-nelja (sõltuvalt pubist) menüüs olevat praadi poole odavamalt. Proovi kindlasti järgi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mu sõpruskonnal polnud kombeks pubides käia. Tavaliselt oli õhtueine kuskil restoranis ja hiljem sai jalga keerutatud Dorchesteri klubis või kuulsas Annabelis.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig