Tuesday, June 16, 2015

From Liberty With Love



One morning when I was surfing on Instagram next to a cup of cappuccino, I stumbled upon a picture of the legendary Liberty department store taken early in the morning. This building has so much soul and majesty in it that I almost drowned in the image. After that I decided that one of the shoots in London has to be in the flower department of Liberty. If last year the theme of Stellarium's summer photo series was a secret garden, then the luscious flowers at the entrance of Liberty introduce our new summer-themed photo series.  

The dress, hat, bag, and jacket in this photo series came along from Tallinn. Urban Decay's makeup artist gave me a wonderful makeup which is crowned by light green eye makeup. My white dress is by Superdry. Although it seems like a classical summery maxi dress, I was impressed by an exceptionally good quality fabric and an original cut. An air of romance is added to the dress by light lace which takes the thoughts to a carefree summer. I think this dress is perfect for those who are graduating from school or going to their children's graduation. At the same time I'm not sure if it's a good idea to wear the dress on the day you're going to a wedding, because the bride could get upset or you can unexpectedly start receiving congratulations... By the way, Superdry shop in Tallinn is at Ülemiste shopping center and they have many wonderful maxi dresses made for the summer. This is definitely a dress with a hundred faces and can be worn endlessly with different jackets, hats, and accessories. We had a lot of fun doing this shoot in front of Liberty store, and some tourists seized the opportunity to take a few shots themselves.



Outfit details:

Dress: Superdry 
Jacket: Caslon
Hat: Liz Claiborne
Bracelet & rings: vintage
Necklace: Accessorize
Earrings: Pi-Ret Jewelry 
Bracelet: vintage
Shoes: Kate Spade
Clutch: KUMA (here) 
Make up: Urban Decay by Kirsty Djajasaputra



Ühel hommikul, kui ma kodus tassikese cappuccino kõrvale Instagramis surfasin, jäi mulle silma varahommikul tehtud pilt legendaarsest Liberty kaubamajast. Selles hoones on nii palju hinge ja majesteetlikkust, et ma peaaegu uppusin sellesse kaadrisse. Pärast seda otsustasin, et ühe pildiseeria teeme Londonis päris kindlasti just Liberty lilleosakonna juures. Kui eelmisel aastal olid Stellariumi suviste pildiseeriate teema "Salaaed", siis lopsakaid lilli tulvil Liberty kaubamaja sissekäik juhatab sisse meie uue suveteemalise pildiseeria. 

Selle fotoseeria jaoks rändasid Tallinnast kaasa nii kleit, kübar, kott kui ka jakk. Urban Decay meigikunstnik Kirsty tegi mulle oivalise jumestuse, mille krooniks on heleroheline silmameik. Minu valge kleit on firmalt Superdry. Kuigi tegemist on justkui klassikalise suvise maksikleidiga, avaldas mulle muljet, et tegemist on äärmiselt kvaliteetse kangaga ja originaalse lõikega. Kahtlemata lisab sellele kleidile romantilisust kerge pits, mis viib mõtted muretu suve manu. Minu meelest sobib kleit ideaalselt neile, kes on kooli lõpetamas või oma lapse kooli lõpetamisele minemas. Samas pole ma päris kindel, kas seda kleiti tasub kanda päeval, mis sa lähed pulma, sest pruut võib pahandada või just sina võid saada otamatult õnnitluste osaliseks ... Muide, Superdry pood, kust on just see kleit pärit, asub Tallinnas, Ülemiste keskuses ja seal on palju võrratuid maksikleite, mis on suveks loodud. Kindlasti on see üks neid kleite, millel on sada nägu ja mida saab lõputult erinevate jakkide, kübarate ja aksessuaaridega muuta. Meil oli Liberty ees seda pildiseeriat väga lõbus teha ja mitmed turistid kasutasid võimalust ning tegid samuti oma "klõpsu". Täna, kui ma selle pildiseeria avaldan, on Stellariumi fotograaf Meisi sünnipäev. Ma kasutan siinkohal võimalust, et öelda: "Meisi, kõik need lilled peaksid olema sinu armsas korteris! Palju õnne!"


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

16 comments

  1. A real lady!

    ReplyDelete
  2. Wau Stella! Maagiline ja majesteetlik kaadrite rivi Londonist pärit muinasjutust :)

    Päikest
    Kelli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Kelli. Hea meel, et ilm seda pildiseeriat soosis. Kohe, kui pildistamise lõpetasime, algas vihmasabin ja meie jooksime ühe kohaliku blogijaga restorani :) Nii palju elevust.

      Delete
  3. Olen Londonis ka ise Libertys käinud ja seda hoonet imetlenud. Väga sinulik pildiseeria ja tundub, et sa oled õiges kohas ja omas elemendis. Keegi ei kanna kübaraid paremini, kui Sina!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lugesin just Liberty ajalugu ja olin täiesti võlutud nende loost. Huvitav on teada saada, kuidas omal ajal pood alustas ning kuidas ta nõnda suureks kasvas. Tänan heade sõnade eest, Emily.

      Delete
  4. Kaunid fotod, nagu unistus :)
    Armas kübar, lihtne ja puhas vorm ja stiil.
    Ühinen eelkommenteerijaga : kannad võrratult kübaraid välja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hea meel, et unistus Liberty ees väike moodne muinasjutt üles pildistada, on taas täidetud. Kübarad on vist tõesti minu teema. Olen õppinud neid nüüd ka tukaga kandma :)

      Delete
  5. Aitäh nende sõnade eest! :) Oli tõeline nauding seda seeriat pildistada!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No näed. Läks 3 ja pool aastat ja saingi Sinult blogisse ühe kommentaari :) Oli nauding poseerida!

      Delete
  6. See on esimene pildiseeria, kus sinu sirged juuksed ja tukk meeldib mulle. Ma natukeseks ajaks isegi lakkasin blogi vaatamast, sest minu jaoks on sinu firmamärk lokid. Aga need on üdini sinulikud pildid ja see tukk on ka täitsa ok. Edu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hea Alexandra! Hmm... Mul on plaan juuksed kardinaalselt ära värvida, seega ei teagi, mis nüüd saab :) Lokke ma vahel ikka kannan, aga kui suurlinnas on iga päev fotosessioon, siis ei hakka juuste keeramise peale aega kulutama. Muide, mul on uus tukk - eest pisut lühem ja külgedelt pikem. Võibolla see meelitab Sind edaspidi blogisse tagasi. Igal juhul oled alati teretulnud! Ja tukk palub Sind eraldi tervitada.

      Delete
  7. Sinu fotoseeriatest on alati tore inspiratsiooni koguda - seda nii moe- kui ka fotograafiaalaselt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Väga vahvaid pildiseeriaid on veel tulemas! Ja homme juba külaline Girl Friday postituses :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig