Wednesday, June 17, 2015

Instagram Inspiration: Makeup Artists



Successful makeup artists are their own kind of stars in the world for quite some time already. So it's no wonder they are followed by thousands or even millions of people through social media. I've always been into makeup art. I have worked with numerous makeup artists as a stylist and seen how makeup completely changes a woman. Having done makeup to my friends and seen how a woman's posture gets better and they get a spark in their eye when they see the result in the mirror, it's sometimes bizarre hearing stories about how pointless makeup is.  

A few days ago I added several makeup artists to my Instagram whose hands create wonderful works. Makeup art is the most fleeting art form in my opinion, but if it's captured in a photo, it gives a lot of satisfaction. I curiously looked for Estonian makeup artists' accounts, but I was disappointed - many haven't joined the colourful world of Instagram and some accounts were private. So I'm sharing my International favourites with you. The first three images belong to the charismatic Dr.Hauschka makeup artist Karim Sattar who has done several wonderful collaborations with Stellarium, and there is one surprise in store! Which makeup wizards do you follow on Instagram? Leave your favourite accounts in the comments of Stellarium and one lucky person wins The Nudes palette by Maybelline on 30 June. Share this post with your friends who appreciate makeup art! BTW, I`m  now on an adventure in London, and you're welcome to be part of it through Instagram. 







18-20. Tompecheux 20-22. Patmcgrathreal

Edukad meigikunstnikud on maailmas juba ammu omaette staarid. Seega pole ime, et neid jälgivad läbi sotsiaalmeedia tuhanded või isegi miljonid. Mind on meigikunst alati võlunud. Olen stilistina töötanud koos paljude jumestajatega ja näinud, kuidas meik naist absoluutselt muudab. Olles meikinud oma sõbrannasid ja näinud, kuidas naisel läheb selg sirgeks ja silm särama, kui ta peeglist tulemust näeb, on vahel veider kuulda pajatusi, kui tühine on meikimine. 

Paar päeva tagasi lisasin oma Instagrami erinevaid meigikunstnikke, kelle käte all sünnivad imelised tööd. Meigikunst on minu meelest kõige kiiremini kaduv kunst, aga kui ta pildile jäädvustada, pakub ometi suurt rahulolu. Otsisin huviga ka Eesti hinnatud meigikunstnike Instagrami kontosid, kuid pidin pettuma - paljud pole astunud Instagrami kirevasse maailma ja osad kontod on isiklikud. Seega jagan sinuga oma lemmikuid välismaalt. Esimesed kolm pilti kuuluvad karismaatilisele Dr.Hauschka meigikunstnik Karim Sattarile, kes on Stellariumiga mitu imelist koostööd teinud ja üks üllatus on alles tulemas! Milliseid meigivõlureid Sina Instagramis jälgid? Jäta oma lemmikuimad kontod Stellariumi kommentaariumisse ja üks õnnelik võidab endale 30.juunil Maybelline`i The Nudes lauvärvipaleti. Jaga seda postitust ka oma sõbrannadega, kes peavad meigikunstist lugu. Minu seiklustest Londonis saad jätkuvalt osa Stellariumi Instagramist, mille leiad SIIT.
SHARE:

2 comments

  1. Val Garland on minu Instagramis juba pikemat aega. Soovitan! PS. Võtan ka mängust osa, kuidas muidu.

    ReplyDelete
  2. Meiikunst on tõesti justkui võlukunts, mida igaühele antud pole.Ükskõik kuidas ma üritan, ei suuda ma siiski saavutada sellist tulemust nagu jumestuskunstnik. Aga ei peagi, sest vahepeal ongi tore lasta hoopis kellelgi teisel oma maagiat endaga jagada. Kõige-kõigem meigimaag minu Instagramis on Linda Hallberg (https://instagram.com/lindahallbergs/) - tõsiselt andekas naine. Eestimaistest jälgin näiteks Liisa Leetma't (https://instagram.com/liisaleetma/).

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig