Sunday, December 21, 2014

Perfume Portrait: La Petite Robe Noir

Ma mäletan hästi ühte pidu, kuhu kõik külalised pidid ilmuma mustas - see seisis kutsel must-valgelt kirjas ja minu suurte lokkide kohale tekkis veel suurem küsimärk - miks mustas? Kui aus olla, ei kuulu mina nende kuulekate hulka, kes alati ilmtingimata dresscode`ist kinni peab. Küsimus on selles, et ma ei tea kunagi, kes ma olen homme, ülehomme või taevapäralt - nädala pärast! 

Guerlaini lõhnast La Petite Robe Noir portreed kirjutades, valisin pildistamiseks välja mitmeid musti kleite, kuid ühel hetkel ärkas minus taas see väike kapriis. Miks must kleit? Kas sellest, et parfüümipudelil on must kleit, ei piisa? Seekordse parfüümi portree jaoks valisin hoopis kollase kleidi ja oma beeži vintage naaritsakasuka. Miks kollane kleit? Kollane seepärast, et La Petite Robe Noir parfüümis peitub minu jaoks suur annus rõõmsameelsust, energiat ja soojust. Selles lõhnas oleks justkui kulda ja päikesekiiri - kõike seda, mida vaja, et hommik algaks juba veatult.

PHOTO: Meisi Volt

Kuid mis on need kavalad komponendid, mis sellest lõhnast just sellise päikesekiire teevad?  La Petite Robe Noir peidab endas õrnat buketti roose, jumalikku jasmiini ja ahvatlevat apelsiniõit. Lisaks leidub parfüümis nii kirssi, õuna kui ka mustsõstart. Lõhnale annab pehmuse valge merevaik ja valge muskus. Kui muidu on Stellariumi parfüümi portreedes alati pikk pildiseeria, siis sel korral otsustasin, et üks kaader räägib rohkem kui tuhat sõna. Mõneti võib öelda seda sama ka La Petite Robe Noir kohta - üks parfüüm räägib rohkem, kui tuhat sõna. La Petite Robe Noir on kuldaväärt parfüüm, see paneb fantaasia tööle, toob naises välja väikese kapriisi ja päeva lõpuks küsitakse ikka ja jälle: "Mmm ... Mis lõhna sa kannad?" Mida veel oodata ühelt parfüümilt? 


I remember well a party where all the guests were asked to wear black - it was written in black and white on the invite and an even bigger question mark arose next to my big curls - why black? To be honest, I'm not one of the tame ones to stick to dresscodes. The question is always that I never know whom I'll be tomorrow, day after that or, heaven's sake, in a week! 

Writing the review for Guerlain's second perfume, I picked out several black dresses, but I was overcome by a little crisis. Why a black dress? Isn't it enough that the bottle is one? For this perfume portrait, I picked a yellow dress and my beige fur coat. A yellow dress because La Petite Robe Noir perfume is upbeat, energetic, and warm. It's as if this perfume hides gold and sunshine in it  - everything to start the day flawlessly. 

But what are the secret weapons that makes this perfume such a ray of sunshine? La Petite Robe Noir gently hides a bouquet of roses, heavenly jasmine, and unearthly orange. You can also find cherry, apple, as well as blackcurrant  there. Tenderness is added by white amber and white musk.  If perfume portraits in Stellarium are normally accompanied by a photo series, then this time I decided that one picture can speak a thousand words. This can also be said about La Petite Robe Noir - one perfume speaks a thousand words. And it does so at gold's worth, sparks imagination, a little caprice in a woman, and at the end of the day you'll be asked again "Mmm... What's this perfume you're wearing? " What else can you expect from a perfume?

SHARE:

18 comments

  1. Kahjuks pole ühtegi Guerlaini toodet kasutanud, uhke tunne oleks, kui see parfüüm oleks mul see esimene Guerlaini toode.

    ReplyDelete
  2. minu lemmik-lemmik, panin FB-sse pildi ka, mis on küll eelmise lõhna e pika kleidiga, mina muide ennem sinu kirjeldusi ei teadnudki, et need lõhnad on erinevad, mul on üks, selle loo peategelane siis, ja ei olnud üldse süvenenud, et erinev kleit, siis erinev lõhn, sain aru et ala eau de toilette ja eau de parfume vms on erineva kleidiga :)

    ReplyDelete
  3. Noh, Guerlaini Champs Elysées on mul kasutuses juba eiteamitmes pudel. Olen kasutanud Terracotta Bronzing Powderit, huuleläiget, jumestuskreemi, kreeme....Ja muidugi- Samsara ja Shalimar...

    ReplyDelete
  4. Must on must on must ja väga stiilne, aga vahel on vaja massist erineda ja isepäise kassina omapead käia :)
    Guerlaini La Petite Robe Noir reklaamid on väga ilusad olnud, lõhna endale soetamiseni ei ole veel jõudnud, kuigi pean plaani :D
    Seni olen kasutanud Guerlaini kullaseerumit ja Meteor pärleid ja nende kohta oskan ainult kiita, aga üks kaunis huulepulk on seni veel soovilistis koos Guerlaini La Petite Robe Noir lõhnaga :D

    ReplyDelete
  5. Guerlain´i toodetest olen kasutanud vaid huuleläiget KissKiss Gloss. Suurepärane toode!

    ReplyDelete
  6. Tahaks ju kirjutada, et olen seda või teist Guerlaini toodet kasutanud. Kuid pole. Unistan sellest. Loodan, et fortuuna mind tähele paneb. Jõulud on ju imede aeg. :)

    ReplyDelete
  7. Parfüümidest on lemmik olnud L'Instant Magic, kuid seda on väga keeruline poodidest saada, kui et lausa võimatu :D
    Guerlain Parure Extream jumestuskreem on väga hea toode, julgen kindlalt soovitada ka teistele ;)


    Rahulikku Jõuluaega ja meeleolukat aastavahetust armas Stella ja teised blogi lugejad :)

    ReplyDelete
  8. Guerlaini terracotta päikesepuuder on olnud suur lemmik.
    Lõhnadest omanud Shalimari ja Insolensi. Nüüd tahaks "La Petite Robe Noir"i

    ReplyDelete
  9. Meeste raseerimisjärgsed tooted ja lõhnad on mu lemmikud. Kasutan ja olen kasutanud "Pour Homme" ja "Homme L'eau Boisee" lõhnu.

    ReplyDelete
  10. Esimene kokkupuude Guerlainiga ongi seesama "La Petite Robe Noir" parfüüm. Testin hetkel lõhnatestrit ja see lõhn on täpselt minu maitse. Magus, puudrine, soe:)

    ReplyDelete
  11. Mina pole kahjuks veel ühtegi Guerlaini toodet kasutanud, aga parfüüm pidi kuuldavasti küll imehea olevat.

    ReplyDelete
  12. Häid pühi ja häid mõtteid edaspidiseks!

    ReplyDelete
  13. üks minu kolleeg, Daam suure tähega, kinkis mulle selle aasta sünnipäeval imeilusa siidist salli ning poetas kingikotti ka selle parfüümi sämpli... avasin oma kingikotikese kohe ja nuusutasin lõhna.... minu tunnustava noogutuse peale ütles MM, et Guerlain on klass omaette, mille peamine omadussõna on kindel kvaliteet! tal oli õigus ja sinul on samuti :)

    ReplyDelete
  14. Guerlaini tooteid teadlikult küll kasutanud ei ole. Aga alguses millegipärast arvasin, et see on Lanvini parfüüm ja Jeanne Lanvin toob mulle siiani häid lõhnamälestusi.
    -P:
    Bowtie Diary

    ReplyDelete
  15. Guerlainilt on mul terracotta sarjast huuleläige.Värvilt selline oransikas roosa ja kommilõhnaga.Kunagi teismeeas kasutasin Guerlaini peitepulka.See oli küll hirmus hea!Kuivatas punni ja peitis ka kenasti!Lemmik lõhnadeks on Chanel Coco Mademoiselle ja Paul Smithi Rose.Viimase olen põhjani ära kasutanud.Lõhnadelt ootan ma värskust,ka sellist romantilisust ja aegumatust(Chanelli puhul üsna mõistetav)

    ReplyDelete
  16. Mina olen peaaegu ära kasutanud suure pudeli L`Instant Magic Elixir`i. Sügavast noorusest mäletan, et linnasõbrannal oli pudelike ehtsat Shalimar`i. Kuidas me imetlesime seda kaunist sinise korgiga pudelit... Aga ausalt, lõhn tundus väga vänge- no me olime vaevu 20-sed ka. Aga ka Guerlaini moemajas puhuvad ammu moodsamad tuuled, minu meelest suur pööre tuli just La Petite Robe Noire`ga. Arvan, et tegemist on hästi elurõõmsa lõhnaga, mis meeldib pea kõigile- nii emale kui tütrele. Pudeli kujundus ja reklaamikampaania on tõeliselt vahvad ja erilised.
    Aga, Guerlaini dekoratiivkosmeetikat ma kasutanud pole, kallivõitu kahjuks.

    ReplyDelete
  17. It's going to be end of mine day, but before finish I am reading this enormous paragraph to improve my knowledge.


    Also visit my homepage great home ideas, ,

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig