Monday, September 15, 2014

Three Little Pics: One, Two, Buckle My Shoe!

This week has begun convivially. I deep cleaned my closet during the weekend and donated so many clothes to charity. While I was putting clothes into plastic bags and leaving them on my porch I e-mailed them that they can come and get the clothes. When I arrived back home I saw that they had also taken our little coffee table I had on my porch and used when drinking coffee on weekends.  

Being angry I searched this charity’s phone number to gave them a call, but nobody was answering! So I sent them another e-mail to explain that we talked about three bags of clothes, not my garden furniture and asked perhaps they want my garden chairs also… Now I am waiting for an answer. This week there will be so many surprises in Stellarium! These three pics will introduce the new week for you! 



See nädal on alanud hoogsalt. Tegin nädalavahetusel oma garderoobis suurpuhastuse. Annetasin ühele heategevusorganistatsioonile suure hulga riideid. Sättisin rõivad kilekottidesse verandale ja saatsin e-maili, et nad võivad oma asjadele järgi tulla. Koju jõudes avastasin, et nad olid viinud ära ka meie verandal oleva väikese ümmarguse laua, mille ääres ma armastan nädalavahetustel kohvi juua. Heategevus missugune! 

Otsisin suure vihaga internetist heategevusorganistatsiooni telefoninumbrit, kuid mitte üheltki telefonilt ei vastanud mitte keegi! Lõpuks kirjutasin neile vähe kirglikumas toonis e-maili, et meil oli jutt siiski kolmest kotist rõivastest, mitte aiamööblist ja küsisin, miks nad siis juba ka toole kaasa ei viinud ... Nüüd ootan huviga vastust. Kui jõuda tagasi blogilainele, siis sellel nädalal on Stellariumil palju üllatusi varuks! Pisut vihjeid? Palun väga! Need kolm kaadrit juhatavad meie uued tegemised sisse!

SHARE:

6 comments

  1. Vau, see on küll täielik absurdsuse tipp! Loodan, et saate oma lauakese ikka tagasi.

    ReplyDelete
  2. Sinine, sinine, sinine on ikka nii ilus värv ja esimene foto on eriti kaunis :)
    Järgmine kord (kui seda tuleb) oleks abiks kleepsud : heategevuskottidele kleepsud : Heategevuseks ja kõik muu ümbritsev : toolid, lauad, maja, naabri kass ja koer jne kleepsutad ära sildiga : Koduinventar.Vajalik. Ei puutu! :D
    Loodan, et saad oma aiamööbli ikka tagasi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga hea mõte, Rena. Järgmine kord võiks ju täitsa ka ise seal juures seista ja vaadata, kas ka mina sobiks taaskasutuseks :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig