Monday, September 22, 2014

Sea Of Shoes: Blue Monday

Sinine värv sümboliseerib rahu, harmooniat ja tasakaalu. Sinine on ka vaikuse, konservatiivsuse ja truuduse sümbol. Lisaks sümboliseerib sinine taevast, vett ja jahedust. Räägitakse, et sinine on ka tõe värv, kuna pärast pilvede hajumist tuleb lõpuks esile sinine taevas. Taevas on sinine seetõttu, et õhumolekulid hajutavad sinist valgust ligi kümme korda tugevamini kui punast valgust. 


Kui nüüd maa peale tagasi tulla, siis selle postituse pühendan kõigile oma hingesugulastele, keda kimbutavad sinised esmaspäevad. Mõni aeg tagasi ütles sõbranna mulle, et ta otsib ühe tähtsa sündmuse tarvis endale siniseid kingi ja nii ma asusin huviga netipoodides surfama. Minu esimene valik sellest kollaažist oleks nr.3 ehk Irregular Choice, sest nendes on peidus justkui pikk muinasjutt, mis algab täpselt sellel hetkel, kui sa need kingad jalga libistad. Irregular Choice i kingadest kirjutasin mõni aeg tagasi SIINMa käin väga harva ööklubides, kuid ööelu jaoks oleksid täiuslikud killer-kingad Pedro Garcialt (nr.1) ja Gianmarco Lorenzi looming (nr. 8). Millised kingad nendest sinu garderoobi sobiksid?





Blue colour resembles peace, harmony and balance. Blue is also a symbol of quietness, being conservative and faithful. It symbolises heaven, water and coolness. It has been told that blue is also the shade of honesty, because after clouds have gone away, there will always be a blue sky. A sky is blue because air molecules scatter blue light ten times faster than red light.   

When coming back on earth now, this post will be dedicated to everyone who are my soul mates and suffer under blue mondays.  Some time ago my friends told me she is looking blue shoes for a special event and I started to skim through webshops to find blue shoes. My first selection from this selection would be Irregular Choice, because they almost hide a long fairytale in them that will start in the moment you put your feet in them. I rarely visit night clubs, but no. 1 and no. 8 would be killer shoes for the night life. Which ones would suit perfectly into your wardrobe? 

SHARE:

4 comments

  1. Sinine on mu lemmikvärv ja kõik need sinised kingad on nii kaunid.
    Esimesena jäid silma nr.2, muinasjuttu kõnniksin nr.3dega ja siis valiksin veel juurde nr.8.
    Need kõik on nii võrratud :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moschino Love kollektsiooni kingad on samuti täitsa toredad, kuid kuna ma ise kannan valdavalt platvorme, siis olen sellised kingad unarusse jätnud. Kui kodulehelt nr.6 kingade kohta uurida, siis on seal naljakaid pilte, mis teevad tuju heaks ja kingad kelmikaks.

      Delete
  2. Nr.3 ja nr.9 paneksin lihtsalt sobima riietega, sest need meeldivad mulle üliväga :) Või läheksin uusi riideid šoppama :D

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig