Friday, September 12, 2014

Girl Friday: Oh, Pijama Party!?

Mu ema tuli ühel õhtupoolikul ootamatult külla. Meil oli Meisiga fotoseeria plaanitud, olin parasjagu kodus soengule viimast lihvi andmas ja selgitasin emakesele, et kui ta soovib, võib tulla pildistamisele kaasa. Kui hakkasime kodust väljuma, küsis ema üllatunult minu musta-valge kirjuid pükse vaadates: "Kas sa tuledki pidžaamas? Või on see nüüd moes?" 

Ma ei pane emale selliseid märkuseid absoluutselt pahaks, sest mustritega püksid, mida on  terve maailm täis, ajasid ka mind esialgu segadusse. Ei, ma ei ajanud neid pidžaamaga segi, kuid nuputasin tükk aega, millega miksida neid nii, et jääksin mustriga pükse kandes siiski iseendaks. Seega valisin juurde valge jaki ja see komplekt töötab minu silmis täiuslikult. Seekordse Girl Friday postituse staarid on aga minu valged platvormkingad, mis ma leidsin juulikuus oma suvemajast. Nad olid viisakalt ja viksilt pakitud karbi sisse ja jäänud kapi otsa. Arvan, et ostsin nad vähemalt 10 aastat tagasi ja nii ootasid nad oma aega... Hea, et see lõpuks kätte jõudis.


One evening I got an unexpected visit from my mom. We had a photoshoot planned with meisi and I was just adding finishing touches to my hair while explaining to my mom that when she wants, she can come to the photoshoot with me. When we were heading out my mother asked with a surprising tone: “Do you plan on coming with your pyjama pants on?” 

 I am not getting mad at these remarks by by mother, because these colourful pants that are basically everywhere confused me at first. No, I wan’t thinking that these come from nightwear, but I was always wondering which clothes to combine with these in a way I could stay myself. So, I opted to wear a white jacket with it and in my opinion it works perfectly. This week Girl Friday’s stars are white platform shoes I found from my summer home back in July. They were neatly packed in a box and left on top of the cupboard. I think I bought them at least 10 years ago and so they were waiting their time… 

Outfit details:

Jacket & pants: Seppälä
Shoes: Cara
Sunglasses: Liz Claiborne vintage
Bag: Dame Navy (Closet Walkin)
Necklace & earrings: Pi-Ret Jewelry Stellarium Collection & Velvet Sky  


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

12 comments

  1. Väga stiilne! Eriti meeldib mulle see valge jakk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, see on kuidagi kiiskavalt valge, mis toob parima esile - alates päevitusest lõpetades ehetega ja meigiga:)

      Delete
  2. Vägevad pildid! Kuid selle nädala outfittidest meeldib mulle rohkem "My Bohemian Fantasy" ja seal Sinu lokid! Selles on rohkem müstikat. Edu!

    ReplyDelete
  3. Mustvalge on mustvalge ja üks lemmikutest kombinatsioonidest ja sinna juurde kaunist sinist värvi kott on just see täpp mis vaja :) Stiilne, mugav ja omanäoline komplekt :)
    Ja Stella võib kasvõi padjapüüri selga tõmmata ja selle ka kaunilt ja stiilselt välja kanda :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Must-valge puhul on tõesti tore see, et ei pea nuputama, millise koti komplekti juurde võtta. Iga värv sobib :)

      Delete
  4. See eelviimane pilt on kuidagi väga Liisi Eesmaa...
    Aga püksid on ägedad!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mind on kord isegi Liisi Eesmaaks peetud :) Muide, Stellariumis on üks tore pilt, kus olen koos Liisiga: http://stellaarium.blogspot.com/2012/03/let-me-introduce-myself.html

      Delete
  5. Mu mehel sama arvamus taoliste pükste kohta. Kui esimest korda taolised soetasin ja talle tänaval vastu kõndisin, naeris ta mu välja. Võrdles neid samamoodi pidžaamapükstega. Aga mulle meeldivad, ilusad, mõnusad ja mugavad ka veel peale kauba. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neid pükse annab päris paljude kingadega miksida. Ise olen nendega samuti ülimalt rahul. Näiteks olen kandnud neid punase klassikalise kingaga ja nende kooslus oli väga šikk.

      Delete
  6. Muidu outfit pro, aga selliseid jalanõusid ei paneks elusees jalga! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa pole esimene, kes seda mulle on öelnud :) Kui ma nendega kodus ühel päeval ringi käisin, nägin kogu korterit teise pilguga. Päris lõbus oli!

      Delete

Blogger Template Created by pipdig