Tuesday, January 14, 2014

Kallistus Kerli Kõivult ja minu lemmikuim kleit

Riietega kipub vist enamikel inimestel olema nii, et ükskõik kui palju neid ka garderoobis poleks, kujunevad välja omad lemmikud, mida ikka ja jälle selga paned. Üks selline minu kapis on just see mõnusalt reipa mustriga kleit, mis kingib näole värvi ja teeb alati enesetunde heaks.

Olen seda aastast-aastasse paljudel sündmustel kandnud, kuid miskipärast pole see Stellariumi outfiti postitustes oma kohta leidnud. Siin on aga läbi aastate erinevad kaadrid, kus minu heaks kaaslaseks on just Donna Morgani kleit. Näiteks kandsin seda paar head  aastat tagasi Kerli Kõivu intervjueerides - kas pole tore, kuidas kleidi värv ja Kerli juuksed omavahel harmoneeruvad?


Selle sama kleidi kasuks otsutasin ka Meritoni pidulikul õhtusöögil, kui valisin endale kaela pärlikee ja kõrva pikad pärlmutrist tilgad.



Ja lõpuks läinud aastal Stellariumi Iluklubi filmimisel, kui fotograaf Tiit Blaat minust kiire kaadri tegi.




Andsin vahepeal kleidile puhkust - viisin ta keemilisse puhastusse ja jätsin siis mõneks ajaks kappi seisma. Olen paljudele oma lemmikasjadele puhkust andnud, sest vastasel juhul ähvardab neid ribadeks kandmine ... Mulle meeldib ka mõte, et igal peol ja üritusel ei pea kandma alati uut kleiti. Mul on pigem usk sellesse, et juba sissekantud kleidis tunnen end hästi.

Surfasin eile Donna Morgani lehel ja vaatasin nende uusi kleite - mulle meeldib väga sinistes toonides Charlie - Jersey Shift, musta ja valgega Larissa - Knit Shift ja erakordselt armas mudel nimega Evie - Printed Jersey. Ah, küll ma armastan ilusaid argikleite! Donna Morgani poe leiad SIIT. Mis on sinu lemmikuim riideese, milles end alati hästi tunned?
SHARE:

1 comment

  1. Minu arust on väga tobe kanda leiti ühe korra, ajab isegi marru vahest see kuulsuste teks et nad kannavad ühe korra kleiti. Olgu no mõni tsrgem müüb heategevuse oksjonil maha. Aga oli ju mõniaeg tagasi jutt E. Ilvese laristamisest. Ostku omale riideid mida saab teinekord ka kanda.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig