Friday, November 1, 2013

Girl Friday: Šoping Foorumis

Olles endale liiga palju musti kleite, pükse, pluuse ja jakke soetanud, tärkas mulle paar aastat tagasi pähe, et ega ma tegelikult väga musta värvi enam kanda ei tahagi. Aitäb küll! Niisiis jagasin osad asjad ära oma sõbrannadele ja teised pakkisin kohvrisse paremaid aegu ootama. 

Kuniks paar nädalat tagasi avasin "musta kohvri" ja pistsin oma uudishimuliku nina sinna sisse. Nii tore on leida unustatud asju! Üks nendest on just see must kleit, mida ma tänases Girl Friday postituses kannan. Pildid on tehtud Foorumi keskuses, kus käisime fotograaf Meisiga uudistamas. Kuna ilm veel lubas, võtsin ühes tõukeratta. Sõida minuga kaasa ja vaata, mida toredat ma veel Foorumist leidsin.

FOTOD: Meisi Volt

Kangapoed on olnud alati minu suureks nõrkuseks ja seal tegime ka esimese peatuse. Kauplusest "Kangas ja Nööp" jäid mulle silma ainulaadsed kašmiiri-villasegused kangad. Sügisene rõskus võtab vaikselt maad ning saabunud jahedate ilmade vastu aitavad ideaalselt soe seelik ja jakk või hoopis mõnus mantel. Kui Stellariumi lugejate seas on neid, kes otsivad endale mõnusat kašmiiri-villasegust kangast, siis soovitan "Kangast ja Nööbist" läbi astuda.


 Järgmise peatuse tegime Meisiga kaupluses Salamander, kust leidsin erinevaid ägedaid saapaid. Sombuse argipäeva puhul proovisin pidulikke mustast lakist poolsaapaid. 


Lens Optika poest leidsin ilusad Givenchy prillid. Pärast seda, kui arst mulle lugemisprillid kirjutas, satun aina rohkem poodides prilliraame uurima. Mul on plaan soetada endale ühed lugemisprillid tagavaraks. Alles mõned aastad tagasi tegi ema mulle palju nalja, sest kui talle külla läksin, oli ta kas prillid just ära kaotanud või need äsja üles leidnud. Noh. Ma olen nüüd ise täpselt samasugune ...


Mina olen nüüd kõik hingelt ära rääkinud. Mis on need poed, kus sina kaubanduskeskustes kõige pikema peatuse teed või kuhu end sootuks unustad?  Millistest kauplustest sa tavaliselt ilma ostuta lahkuda ei taha? Kui ma ise läinud suvele tagasi vaatan, siis näib, et minu kõige õnnestunum ost on olnud tõukeratas, sest sellega sõitsin veel täna ...

SHARE:

10 comments

  1. Näib, et see kleit meelitab ka vastas sugupoole pilgud! Hästi kena oled ;)

    ReplyDelete
  2. Selle noormehe pilk ühel fotol ja järelevaatav poos on täiesti PRICELESS! PS. Imeilus MUST kleidike :) ära seda küll ära anna. Ja need prillid sobivad ka hästi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, see noormees jäi päris vahvalt kaadrisse. Mu tõukeratas on kõvasti pilke kogunud ja terve suvi on saanud palju nalja. Ohtralt pilke, mida sina nimetad sõnaga PRICELESS! Aga see on juba eraldi postitus :)

      Delete
  3. Nii kaunis naine oled ja see kleit oleks justkui sulle loodud :)

    ReplyDelete
  4. viimane pilt on tõepoolest väga vahvalt välja kukkunud!

    ReplyDelete
  5. Mulle meeldib see mõte, et pakid asjad paremaid aegu ootama :) Kuldaväärt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, unustatud asi on nagu uus - nii vist öeldakse :)

      Delete
  6. Kohe esimest pilti vaadates tuli tuju tõukeratas endalegi muretseda.
    Raamatupoed on alati lollikindel variant kust alati midagi huvitavat leiab. Ja kostüümi-pudi-padi-soga poed on lõbusad, kuigi jah sealt väga tihti midagi kaasa ei osta.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig