Monday, November 25, 2013

Lindex - An Evening At The Theatre

Starting this November, my life is enriched by an exciting adventure – I’m called to be the style ambassador by Lindex and will be bringing you news about what there is in their line of products that speaks to me, thrills me and excites me. 

 The subject of my first post is "An Evening At The Theatre". I love visiting the theatre in dark autumn and cold winter nights. Perhaps the connection between winter and the theatre is so strong in my mind because I remember my first ever visit to the theatre because of the first snow. I came from the Drama Theatre with my parents and the streets were white. 

For me, my preparations – choosing a beautiful dress, shoes and fancy accessories – is an integral part of an evening in the theatre. One can’t go without red lips, dramatic nails and light perfume. In other words, going to the theatre is a celebration! And here, before you, is my first choice from Lindex. Have a look at the Lindex web store HEREAlates novembrist on minu elus üks põnev seiklus juures - olen Lindexi poolt kutsutud nende stiilisaadikuks ja toon Stellariumis sinuni uudised, mis mind nende valikust kõnetavad, paeluvad ja vaimustavad. Oma esimese postituse teemaks valisin "Õhtu teatris".


Ma armastan eriti pimedal sügisel ja külmal talvel teatris käia. Ehk seostub talv teatriga ja teater talvega mulle ka seetõttu, et oma elu esimest teatrikülastust mäletan seoses esimese lumega. Tulin ema-isaga Draamateatrist välja ja maa oli valge. 

Minu jaoks algab väike etendus tegelikult juba kodus - kui vähegi võimalik, püüan hoolega valida välja kauni kleidi, kingad ja toretsevad aksessuaarid. Loomulikult ei puudu punased huuled, dramaatilised küüned ja imekerge parfüüm. Teatri külastus on minu jaoks pidu! Sinu ees on minu esimene valik Lindexilt, et propageerida ikka pidulike rõivaste kandmist teatris! Vaata lisa ka Lindexi veebipoest, mille leiad SIIT. Millal sa viimati teatris käisid ja mis etendust vaatasid?
SHARE:

5 comments

 1. Linnateater on minu suur lemmik ja olen ära vaadanud peaaegu kõik nende lavastused. Mõnda isegi mitu korda.
  Paar nädalat tagasi käisin vaatamas "Kassirabal".

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma lahistasin viimati Linnateatri suvelavastuses "Pal-tänava poisid" nutta :)

   Delete
 2. Mina armastan ka teatris käimist ja enne seda sättimist, teksapüksid ei lähe kohe kuidagi, ikka kleidi ja seelikud :) Õnneks on järgmisel nädalal üks mõnus teatrikülastus ka tulemas.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle täitsa meeldis, kui Merle Palmiste teatas, et teksades teatris ei käida. Nõustun temaga täielikult. Mul on sel nädalal teater ootamas. Alati on nii tore, kui on midagi oodata :)

   Delete
 3. Ma olen sinuga täiesti ühel nõul - teatrikäik algab tegelikult juba kodus ja ma ei kujutaks ette, et läheksin teksadega sellisesse erilisse kohta. Viimati sai vaadatud "Evitat", kus laulis nii palju andekaid Eesti lauljaid ja näitlejaid. Nüüd pole pikka aega kuhugi jõudnud, kuid luban ennast parandada :)

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig