Thursday, November 21, 2013

Arvustus: Shiseido "Zen Sun" ja "White Heat Edition"

Täna on sinu ees kaks Shiseido lõhna - Shiseido "Zen Sun" ja "White Heat Edition". Zen Sun peidab endas seda, millest hallide sügisilmadega kõige enam puudust tunneme - soojust ja veelkord soojust. Samuti on selles lõhnas igatsust kaugete maade järele, päikesetõusu ja saladusi.


 "Zen Suni" tipunoodid on bergamot, greip, virsik, mustsõstar, sidrun ja mango. Südamenootides sirguvad gardeenia ja kirsi õied ning sinine roos. Põhjanoodid on soojemast soojemad - vaarikas, sandlipuu ja merevaik.  

FOTOD: Meisi Volt
Kui fantaseerida, siis "Zen Sun" sobib esmamulje loomiseks töövestlusel, ta annab hea noodi (äri)kohtumise alguseks ja kindlasti on tegu salongiõhtu lõhnaga. Miks? Ta ei ole liiga pealetükkiv ega võistle lõhna kandjaga - pigem annab tagasihoidlikult märku, et ta on ajatu sinu nahal ega kipu soleerima. Hiljuti arvustas Mart Sander Stellariumis Shiseido meestele suunatud "Zen" lõhna sõnadega: "Zen sobib suure seltskonnaga kinnisesse ruumi - näiteks teatrisse, kus tark mees ei juhendu labastest müügilausetest nagu "julge eristuda" vaid eelistab jääda diskreetselt vaoshoituks."

"Zen Suni" arvustades tabasin end täpselt samalt mõttelt - soovitan seda salongi või teatrisse. "Zen Sun" on justkui tark ja arvestav kaaslane, kes teab et kraad kangem lõhn võib rikkuda sinu lähedal istuva teatrikülastaja õhtu - pole ju harvad need korrad, kui mõni ülelõhnastatud härra või proua potsatab teatrisaalis sinu kõrvale ja liiga uljalt tuhistatud parfüüm tekitab teistes peavalu. Lisasin "Zen Suni" juurde Pi-Reti kõrvarõngad "Festive Mood", mis sobivad oivaliselt teatrisse. 


 Selle postituse teine kangelane on Shiseido "White Heat Edition". Tipunootides baseeruvad bergamot, vaarikas, jõhvikas ja koriander. Lõhna tuum peidab endas magnooliat, freesiat, sinist roosi, jasmiini ja koriandrit. Põhjanootides pikutavad muskus, kreemine sandlipuu ja soe merevaik. Esimesed märksõnad, mis selle lõhnaga seostuvad, on värskus, energia ja rõõm. Värskuse all ei pea ma sekundikski silmas tüüpilist kurgilõhna. "White Heat Editioni" lõhn on puhas - see annab hommikul energiat ja turgutab pärast trenni tuju. Värskete lõhnade kategoorias on tegu lõhnaga, mis sobib igas eas originaalsust armastavale naisele. Teise pildi kombinatsiooni juurde sättisin oma Guessi uuri - minu arvates on uur just märk ajatust elegantsist - täpselt samasugust ajatust esindavad mõlemad lõhnad.

 Zeni kollektsiooni puhul väärivad mainimist pudelid, mis mõjuvad toas täiesti omaette sisustuselemendina. Millised on sinu kokkupuuted Shiseido lõhnadega?   
SHARE:

2 comments

  1. Minul on Zeni sarjast lõhn "Secret Bloom". Olen naine, kes kasutab parfüüme ohtralt. Ei arva kuidagi, et vähem on rohkem. Elan ju vaid korra. Edu blogimises!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teatris-kinos-kontseril käies üritan teistega arvestada, kuid kipun ka lõhnadega kriminaalitsema :) Secret Bloom oli minu emal ja vanemaid külastades näppan alati ema peeglilaualt sutsu lõhna :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig