Sunday, November 24, 2013

ARVUSTUS: Shiseido Bio-Performance silmakreem

Silmaümbrus on üks esimesi kohti, mis reedab märgid väsimusest, halvasti toitumisest ja magamatusest. Samuti annavad silmaalused kerge kuivusega märku, et viibid vähe värskes õhus. Just seetõttu on juba aastaid erinevad silmakreemid minu head sõbrad. Alates sügisest kasutan Shiseido Bio-Performance Super Corrective silmakreemi. Ta ootab mind hommikul ja õhtul truult vannitoas - alati valmis minu silmaaluseid turgutama.

Pingelisemate aegadega annavad minu silmaalused eriti tunda - vaatan vahel peeglisse ja tahaks uriseda. Vahel urisengi, kuid ega see ei aita. Esimene, mis pakub leevendust on niisutav ja toitev silmakreem. Kui Bio-Performance Super Corrective silmakreemi pikemalt kasutada, võib jätta hõlpsasti hüvasti tumedate silmaalustega. 


Kuid väsimus ja magamatus pole ainsad, mis silmaalustele oma jälje jätavad. Sügisel ja talvel kipuvad naistel kortsujooned süvenema, sest arvutiekraan ja kontorites olev tehisvalgus ajab silmi kissitama. Seepärast on erakordselt tähtis hommikul ja õhtul oma silmaümbruse eest hoolitseda. Silmakreem on igati ilus pai kurnatud silmaümbrusnahale. Lisapunktid tulevad metallist stiilse metalse korpuse eest - võiks arvata, et tegu on järjekordse parfüümiga.

Palusin ka, et Fashion Hairi kosmeetik Helen testiks oma profi pilguga Shiseido Bio-Performance Super Corrective silmakreemi. Ta märkab alati asju, mis võivad minul kahe silma vahele jääda! Helen ütles esialgu, et on tundlike silmade tõttu kreemidega ettevaatlik. Kuid see silmakreem sobib tema sõnul ka tundlikule silmaümbrusele. Lisaks tõmbuvad kuivusest tekkinud silmakurrud kenasti tagasi ehk tegemist on täiusliku palsamiga silmaümbrusele.

Kui vanalt leidsid sina enda jaoks silmakreemid ja mis firma tooteid praegu kasutad?

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig