Friday, November 22, 2013

Girl Friday: Kolme minuti silmameik

Kogu aeg kiire. Tööle. Kohtumistele. Teatrisse. Videovõttele. Hiljuti tegin Mart Sanderile kuuluvas kunstigaleriis "Galerii" Delfi Iluklubi tarvis suure parfüümitesti. Selleks, et korralik meik teha, läks kiireks. Võtsin kasutusele oma kolme minuti silmameigi, mis tähendab Shiseido kreemjaid lauvärve ja lainerijoont. 

Kreemjad lauvärvid on mul aastaid ja aastaid kosmeetikakotis hädaolukorraks varuks olnud. Kui kasutada helikiirusel vaid ripsmetušsi ja lauvärve, kulub poolteist minutit. Puhaste sõrmedega mugavalt pealekantavad kreemjad lauvärvid annavad näole vähem kui minutiga sära! Kiire tulemus, mis kestab. 

FOTO: Meisi Volt

Kuidas seda silmameiki tegin? Olles katnud silmalaud heleda lauvärviga, lisasin õrnalt-õrnalt rohelist tooni ja lõpuks maalisin peenikest pintslit kasutades musta lauvärviga kerge joone, mille joonistasin üle viltpliiatsist laineriga - nii saab parima klassikalise kassisilma. Väike nipp! Selleks, et huuled pisut lopsakamad paistaksid, lisan huulepulgale aegajalt heledat lauvärvi. Sulatan väikese täpikese huule keskel ja teeb imet ning töötab alati! Roosakaid lauvärvi toone võid hajutada ka põsesarnadele.


Outfiti detailid:

Kleit: Jim Hjelm Couture
Pross: Jackie Kennedy prossi replika 
Kõrvarõngad: Pi-Ret Jewelry "Moon Mood"
Käekell: Tiffany & Co "Atlas"
Kingad: BCB Girls
Soeng: Fashion Hair / Maarika Heering
Outfiti fotod: Tiit Blaat

SHARE:

5 comments

Blogger Template Created by pipdig