Friday, May 31, 2013

Girl Friday: Cosmopolitani pidu

Girl Friday on Stellariumi uus rubriik, kus igal reedel ilmub üks outfit. Läinud nädalal avasin rubriigi pidulikult - kübara, loori ja sulgedega. Eile jagati Cosmopolitani Iluauhindu ja tänane Girl Friday keskendub sellele, mida ma enne pidu oma riidekapist leidsin. Või ei leidnud.

Lapsest peale on minu lemmikvärv olnud erinevates variatsioonides roheline ja see Nathalie Lete Paris seelik on uusim sõber minu garderoobis. Taskutega seelik istub seljas nagu valatult ja on ülimalt mugav ka jalgrattaga sõiduks. Ma ei tee saladust, et prillid on K-O-H-U-T-A-V-A-D. Ma ei leidnud viimasel hetkel oma õigeid päikeseprille üles ja krabasin esikukapist kõige suvalisemad, mis mulle kätte hakkasid. Ma isegi ei tea, miks nad mul sahtlis veel vedelevad, aga läksid asja ette, sest päike oli põrguline.


Need Nine Westi kingad on kõige M-U-G-A-V-A-M-A-D maailmas - nendega saab isegi üsna kiiresti trammi peale joosta - korduvalt järele proovitud.
 


Küüntel OPI sügisel poelettidele ilmuva kollektsiooni San Fransisco lakk "Peace & Love & OPI" ja huuli premeerisin Chanel Rouge Coco Shine huulepulgaga "Saga".  Kes mäletab, siis mõni aeg tagasi unistasin ma doktorikotist, nüüd on minu kollektsioonis Talbotsi heleda voodriga kott. Tasub ikka unistada, eks.



Ja vaata, keda ma peol trehvasin! Nurme Seebi loojat Marit Tiitsi, kellega koos puhusime hinge sisse Stellariumi küünlale, mis kaunistab täna paljusid kodusid. Muide, Mariti loodud ja paljude eesti naiste suur lemmik - sügavpuhastav näoseep pälvis Cosmopolitani poolt tunnustuse! Jehuu!

FOTOD: Martin Dremljuga

PS. Stellarium tähistab 1. juunil rahvusvahelist kleidi kandmise päeva ja loosib sel puhul koostöös Bastioniga välja ühe kleidi, mille saad endale nende assortimendist vabalt valida. Loe lähemalt SIIT
SHARE:

20 comments

  1. Aga seleta ära, miks naised end üldse nii palju riiete kaudu defineerivad. Ma ei tea meest, kes end blogis või facebookis selle kaudu väljendaks, et oma riietest sinna pilte paneks. Kuid mingeid ilubogijaid on terve ilm täis, Eesti ka. Mis nähtus see selline on? Mis paneb inimese kirjutama, et "täna kandsin sellist kostüümi, vaadake teie ka"?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ilmselgelt oled sa vales kohas, kui selliseid küsimusi esitad. Need, kes tavaliselt Stellariumi või teisi ilublogisid külastavad, teavad erinevaid blogisid üle maailma, kus nii naised kui ka üksikud mehed teevad outfiti-postitusi, mis lugejaid inspireerivad. Mõtlesin, et milliseid linke sulle küll soovitada, kui sa meeltesegaduses peaksid samale lehele tagasi sattuma? Hmmm... Kiika siia: http://www.sirp.ee/

      Delete
    2. Ma ei "külasta su blogi", aga blog.tr.ee pritsib su postitusi kõigile silme ette. Sirpi loen, aitäh. Aga vasta ikka küsimusele ka?

      Delete
    3. No Sirbist peaks küll varem või hiljem leidma vastuse, miks naised defineerivad end riiete kaudu rohkem kui mehed. Muide, kui räägime keskajast või barokist, siis leiab ka ohtralt näiteid, kus mehed defineerisid end riiete kaudu rohkem kui naised (ainus häda, et siis polnud internetti ega blogisid). Ja miks Sa üldse arvad, et seis täna muutunud pole?

      Delete
    4. Vaevalt nüüd blog.tr sunnib kohe blogile klikkima ja sinna kommentaare jätma. Ju on ikka endal huvi, et sattusid. Ja on sel siis vahet, kas meile näitavad riideid ja aksessuaare modellid ajakirjades või naised meie ümber internetis? Kahjuks näib mulle see üpris pseudoprobleemina... ;)

      Delete
    5. Sirpi seekord ei lugenud, aga vaatasin Princess Chelsea "Caution Repetitive" kaks korda läbi ja kõik sai selgeks. Tunnistan nüüd, et outfit-postitustel on elus oma koht. Jõudu enda näitamisel, Stella :)

      Delete
    6. Tänan. Jõudu läheb vaja ja edevus maski ei kanna! Ära unusta liituda Stellariumi Instagramiga, seal käib tõeline edevuse laat, mis on vaid jäämäe tipp blogis toimuvaga :D

      Delete
  2. Sa oled niiii ilus!

    ReplyDelete
  3. Sa nàed nii kadestamisvààrselt kaunis vàlja selles rohelises! Olen yldse avastanud, et selline roheline sobib kòikide juuksevàrvidega - nii blondi, punapea kui bryneti paneb ta òitsema kui kevadise lille! Pean homseks kleidi kapist vàlja otsima, 1. juuni ikkagi :-).
    Mul tekkis huvi selle sygavpuhastava seebi kohta, et kas ta sobib igale nahatyybile? Seepide puhul kardan alati seda, et peale pesu on nahk kuiv ja kisub ja siis hiljem on hoopis vàga rasune, kuna ergutab rasunààrmeid rohkem tòòtama . . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui ma olin punapea, siis oli roheline üks minu lemmikuimaid toone ja see pluus on just sellest ajast pärit. Tõepoolest imetabane värv, mis sobib nii blondi, brüneti kui ka punapeaga ja veel ka nende pooltoonidega, mis sinna vahele jäävad.

      Nurme Seebi sügavpuhastava näoseebi kohta küsisin infot seebi autorilt Maritilt ja ta palus öelda järgmist: "See sobib kasutamiseks igale nahale. Mina soovitan alati peale seebiga pesemist ikka näole kreemi või õli panna kuna seep puhastab aga ei niisuta ju."

      Delete
  4. Väga kena outfit, Stella. Maritiga pilt on üliarmas. :) Piilusin juba hommikul Delfist peo pilte, praegu need millegipärast eemaldatud. :(

    http://genefic.blogspot.com/



    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, armas Pille-Riin. Osad kaadrid oli tegelikult tegelikult tehtud isiklikuks kasutamiseks ja sp sai need maha võetud :)

      Delete
  5. Nagu alati näed sa väga kaunis välja!
    Kas sa tellid enda riided ja kotid kingad või ostad Eestist?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ostan palju asju reisidelt ja samuti armastan väga taaskasutust ning second-hand poode. Berliinis on aga imelised turud, kust olen väga ilusaid asju leidnud. Vahel tuleb appi aga armas Amazon - sealt olen aegajalt kingi tellinud.

      Delete
  6. Üle pika aja näen sellist outfiti mis paneb ahhetama ja ohhetama ;)
    Super super super !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan. See seelik tegi ka mind nii rõõmsaks :) Kui vähe on õnneks vaja!

      Delete
  7. Issand, ma varastaks sinult selle seeliku salaja ära, kui vaid saaks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mu seelik on sellisest tähelepanust muidugi väga meelitatud, kuid pluus on solvunud - teda ei soovi keegi ära varastada :)

      Delete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig