Thursday, May 30, 2013

KOLM KAADRIT: Stellarium Shopi rõõmud

Maikuu tundub mulle lõputu. Siia on nõnda palju suuri ja väikeseid seiklusi mahtunud, kuid nüüd saan juba rõõmsalt öelda maha, et Stellariumil on avanemas pisikene pood Stellarium Shop, kuhu tulevad müüki erinevad kleidikesed ning hiljem palju ainulaadseid aksessuaare ja ehteid. 

Need, kes Stellarumi Instagramis jälgivad, on kindlasti näinud erinevaid killukesi kleitidest, mida fotograaf Meisi Voldiga Stellarium Shopi tarbeks üles pildistasime. Kui sa pole veel Stellariumi Instagrami sõber, siis oled väga teretulnud ja liituda saad SIIN. All leiad esimese kaadri Charlotte Russe`i korsetist ja kaks kleidikest, mis Stellarium Shopi müüki tulevad.


Millised on sinu kogemused blogi poodidega? Millest sul just praegu kapis puudu on? 

SHARE:

8 comments

  1. Jakke on puudu. Ja väga raske on leida jakke, sest käed on ümbermõõdult väga suured. Kui ma tavaliselt kannan riideid suurem 36/väiksem 38, siis jakke on võimatu leida, sest enamik jakkidest on kuidagi makaroni kätele. Ja need jakid, kuhu käed sisse mahuvad, jäävad keskkohast hiiglaslikuks ja ei istu hästi.

    Ja loomulikult on puudu ka ilusaid klassikalisi hästiistuvaid "kontori" kleite, mis ei oleks ultra minid vaid kataksid kenasti põlved ära, aga no Eestis neid ei müüda või siis on hiigel hinnaga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Helen, ma usun, et kontorikleite leidub ka lähiajal Stellarium Shopis ja ega jakid tulemata jää :)

      Delete
  2. sinine ja roheline kleit tunduvad imearmsad!

    ReplyDelete
  3. Väga kaunid värvid ja tundub et tegemist on imekaunite riideesemetega. Täna just mõtlesin töökaaslasega et üks ilus korsett on garderoobist puudu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juba 1.juunil ehk kleidikandmise päeval avaneb Stellariumi poekene :)

      Delete
  4. Sinise kleidi napsaks kohe endale!

    http://proosaliseltmuinasjutuline.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ole siis homme ehk laupäeval platsis! Siis on kleidi kohta rohkem infot ja pilte :)

      Delete
  5. Kapist on puudu rõõmsad ja värvilised riided. :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig