Monday, May 27, 2013

OUTFIT: Vagunisaatjaks loodud


Nädalavahetusel polnud küll midagi targemat peale hakata, kui kummikud jalga tõmmata ja jahedust trotsides üks jalutuskäik teha. Need prinditud kummikud tellisin endale kaks aastat tagasi Amazonist ja kuna nad olid jalas nii mugavad siis... tellisin teise paari veel. Arvestades kliimat kus elame, pole toredaid kummikuid mitte iial liiga palju.

Ma olen ka varem ülimugavaid riideid ja jalatseid varuks ostnud. Nii on mul kapis kaks identset triibulist ülikonda, ühesuguseid musti polosid ja väga sarnase lõikega kleite. Kord küsis mu kolleeg, miks ma iga kord videovõttele ühes ja samas ülikonnas tulen. 
FOTOD: Meisi Volt
Seekord jäi ülikond kappi ja jalga panin Aéropostale šortsid. See on hea bränd, mis hiilgab sümpaatsete hindadega. Jakk on Ann Taylorilt. Kui ma oma kapis põhjalikumalt sobran, siis paljud minu lemmikrõivad on just Ann Taylori kaubamärgilt. Kleidid on mugavad, jakid hästi elegantsed ja materjal vastupidav.

Ah jaa. Küsisin oma emalt, kes kannab alati väga väljapeetud riideid, et noh, kuidas uus pildiseeria siis ka meeldib. Ema ütles, et ma olen kui vagunisaatjaks loodud.

SHARE:

4 comments

 1. Mulle meenub hoopis lennukikapten!
  Aga tore on see, kuidas riiete tonaalsus on ümbritsevaga nii harmoneerunud. Justkui oleksid aknast välja vaadanud ja valinud riided nõnda, et need ümbritsevaga sobiksid.

  Kiidusõnad Meisile ka teele! Tal on väga sensuaalne käekiri!

  http://proosaliseltmuinasjututline.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jah, ega lennukikaptenist polegi asi nii kaugel - niisiis uute outfittide teemana täitsa arvesse võetud :) Annan kiidusõnad ka Meisile edasi. Aitäh.

   Delete
 2. mind on alati kõiksugu rongi-raudtee temaatilised pildid võlunud. ei pidanud ka seekord pettuma, vagunisaatja mis vagunisaatja:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle meenus nüüd ka Agatha Christie "Paddington 16.50" :) Ehk oled lugenud?

   Delete

Blogger Template Created by pipdig