Monday, May 6, 2013

Soovitan soojalt: SPA pediküür detox maskiga

Kui soojemead ilmad on käes ja kapist tuleb sandaalid välja kraamida, hakkavad paljud naised pajatama sellest, et aeg oleks pediküüri minna. Minu jaoks on pediküür aktuaalne igal aastaajal - ma tahan, et mu jalad oleksid alati hoolitsetud. 

Sügisel käisin "Terevisioonis" rääkimas, kuidas suvekingad väärikalt talvituma panna, kuid selleks, et saapad ja kingad säiliksid pikemalt kaunid, ei peaks vaid viksist ja vahast kõnelema. Alustame ikka elementaarsest - igal õhtul tuleks oma jalad mõnusasti ära pesta ja neid pisut kreemitada. See võtab vaid kolm minutit! Kui helge tunne on hommikul puhtad jalad sukkadesse ja kingadesse tõmmata. Ma olen ilmselt liiga palju näinud naisi, kes astuvad välja kallist autost, kannavad kauneid kingi ja kelle varbad... narmendavad. See on põhjus, miks rõhutan ka lugejatele pediküüri tähtsust.



Sel korral testisin Meriton Wellness SPA-s tõeliselt tõhusat pediküüri, mille tegi eriliseks suurepärane jalamask. SPA pediküür algab sooja ja lõdvestava jalavanniga ning järgneb mõnus koorimine. Heaolu tipp saabub mürke väljastava detox maskiga, mis jääb jalgadele 10-15 minutiks. Kõige mõnusam on viis, kuidas pärast maski peale kandmist mässitakse mõlemad jalad kilesse ja siis omakorda soojadesse käterätikutesse. Need 15 minutit, mil jalad on sooja maski all mööduvad liiga kiiresti - ma võiksin selliselt pikutada vähemalt tunnikese! Väärib mainimist, et jalamassaaž niisutava kreemiga on lausa uinutav ja nagu kosmeetik mulle rääkis, pidi hea uni tulema õhtul just pärast jalamassaaži.

Emadepäev on lähenemas ja kui sa ei tea, mida oma emale või hoopis endale sel puhul  kinkida, siis detox maskiga luksuslik pediküür on kingitus, mida soojalt soovitan. 
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig