Tuesday, May 21, 2013

Behind the scenes

Nädalavahetusel tegime blogi jaoks mitu pildiseeriat ja fotograaf Meisile meeldis minu pikk ja musta värvi negližee sedavõrd, et ta tegi paar sulnist klõpsu. Mul on kaelas üks uus ja ütlemata armas vintage-ehe, mis jõudis pärast pikka teekonda lõpuks sinna, kus on ta koht - minu ehetekarpi. Sõrmes aga Marc Jacobsi nutikas sõrmus, kuhu on peidetud killuke huuleläiget. 

FOTOD: Meisi Volt
Minu küüntel Christian Diori "Tutu" (155) ja Collistari "Lattementa Lakka"
 
Vahet pidamata jälgis meie tegemisi kass Kiskja, kelle oleme viimastel kuudel ristinud hoopis InKassoks. Kui ta oleks inimene, siis sobiks ideaalselt Julius Inkassose tööle, ta on nõudlik sell, kes ei jäta enne jonni, kui ta on iga külalise käest saanud vähemalt tosin paid. Seejärel veab ta end külmkapi juurde ja teeb sellise näo justkui poleks pererahvas talle kogu elu jooksul süüa andnud. 


Muide, tegemist on tänavakassiga, kelle ma nelja aasta eest jõulude eel üles korjasin. Ta oli siis paari kuune rääbik, aga kisas kõvasti ja nii ta minu põue jõudis. Ma tean, et viimastel piltidel näib, justkui me üritaks tütrega kassi kollektiivselt kägistada, aga nii see pole. Niisiis - loomakaitset pole vaja kutsuda :)
SHARE:

6 comments

 1. Võrratud pildid ja maksimum stiilipunktid!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh, maksimum stiilipunktid söön lõunaks ära :)

   Delete
 2. Kiisu on tõsiselt armas ja uhke, nagu perenainegi. Minu poolt suur respekt, et vaesest kiisust õnneliku kodukiisu tegid :)
  PS! Marc Jacobsi sõrmus on kadestamist väärt!

  Päikest sulle ja Kiskjale!

  ReplyDelete
  Replies
  1. See on mul juba kuues kiisu, kellel olen tänavalt korjanud. Kunagi, nooruse uljuses tõin neid pidevalt koju ja pikka aega oli mul suisa kolm kassi. Aga nüüd on üks :)

   Delete
 3. Väga ilusad pildid ja see kass sobib sinna ja sulle nagu valatud! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma ise arvasin seni, et musta kassi pole lihtsalt võimalik fotogeenilisena pildile saada. Aga see on see Meisi maagia :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig