Tuesday, May 14, 2013

Türgi Toidufestivali avamine

Meriton Hotell koostöös Türgi Suursaatkonnaga Eestis korraldavad kuni 24. maini Meriton Grand Conference & Spa hotellis Türgi Toidufestivali. Mul oli suur rõõm käia Türgi Toidufestivali avamisel ja jagan ka sinuga kaadreid.

Ma olen iga gala eel alati umbes sama suures ootusärevuses nagu terjer, kelle nina all peremees jalutusrihma keerutab. Türgi toidufestivalis ei tulnud pettuda ja iseäranis tooksin sel korral esile just erakordset põhirooga, mis koosnes lambalihast ja suitsutatud baklažaanipüreest. 

  Alustuseks pakuti mõnusat suupistevalikut – kana pähklitega, läätsekotlette, täidetud viinapuulehti ja tomatisalatit.

Pastrami pirukas. Toidu kõrvale pakuti Türgi Direni veinimaja valgeid ja punaseid veine.


 Minu jäägitu lemmik oli lambaliha suitsutatud baklažaanipüreel - ma pole kindel, kas nii maitsvat püreed ma isegi unes oskaks näha.

Lõpetuseks pakuti meile magustoiduks  Türgi desserte - kazandibi – irmik helva – tulumba. Ma ei tea, kas see oli oivalisest Türgi kohvist, aga õhtu lõpuks võeti ka tants üles ja elevust oli nii palju, et mul läks eneseimetlus täitsa meelest ja outfitist ununes pilt teha. Kell kümme oli aeg koju asutada ja hotelli fuajees sai jäädvustatud minu korallitooni kleit, mille esmakordselt selga panin. Iseäranis äge on see pisut puhvis must jakk, millest teen lähiajal eraldi outfiti loo.


PS. Ära unusta, et Stellarium loosib järgmisel esmaspäeval välja Dr.Hauschka kosmeetikat ja Fläska veepudeli. Mängu leiad SIIT.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig