Thursday, May 9, 2013

OUTFIT: Sulnis siidkleit

Viimased soojad päevad on olnud imelised! Suvekleidid on rõõmsalt kapist välja kraamitud ja mul on plaan paar iludust endale juurde soetada. Käisin fotograaf Gerdaga mõni aeg tagasi Foorumis asuvas Noa Noa poes, kus uudistasin nende kleite. Valikut on nii suurtele kui ka väikestele.

Kõige rohkem hakkas mulle silma see sulnis siidkleit, mille Gerda pildile püüdis. Kui sa plaanid endale suveks midagi uut osta, siis soovitan valida just siidist kleit - see on puhas luksus ja pikk pai kandjale. Ja mul on nõrkus väikeste, eest nööbitavate kampsikute vastu - nendest Noa Noas juba puudust pole.

Kõrvas kannan Pi-Ret Jewelry kõrvarõngaid "Stella In The Moon"
Noa Noa juures meeldib mulle tõik, et nendel on müügil sarnased rõivad nii emadele kui ka tütardele. Olin läbinisti võlutud punase portselanmustriga kampsunist, mille kavatsen oma tütrele soetada ja mulle meeldib mõte, et saan sarnase kampsuni ka endale.

SHARE:

9 comments

  1. Oiiii kui võrratud lokid! Näed suurepärane välja! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Triinu, aitäh Sulle alati nii ilusate sõnade eest!

      Delete
  2. Meeletult kaunis kleit ning kandja on veel kenam! Üks parimaid omadusi suve juures on kindlasti maxi kleidid. Neid ma leian end alati juurde ostmas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maxikleidid on tõesti jumalikud ja annavad võimaluse end jumalannana tunda. Kogesin seda just eile ühel toredal peol :)

      Delete
  3. See on vailedamatult üks minu lemmik pildiseeria.
    Näed äärmiselt võluv ja naiselik välja.

    ReplyDelete
  4. väga-väga kaunis, Stella, nagu alati!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig