Saturday, June 1, 2013

Kleit, kõrvarõngad ja parfüüm loositud!

Täna oli siis rahvusvaheline kleidi kandmise päev, mis on mõnusalt tuult tiibadesse saanud. Ma ise jään ootama, et jalgratturitele tehtaks Eestis kiivri kandmise päev. Kleit on ilus ja kui sõidad jalgrattaga, siis kiiver koos kleidiga on veel ilusam.  

Nüüd on aeg rääkida võitjatest. Aitäh kõigile, kes mängus kaasa lõid ja iseäranis tore, et jagus neid, kes pikemaid kommentaare mulle kirjutasid. Järgmised read on pühendatud võitjatele.


 Bastioni kleidi võitis Maria Müür, kes kirjutas nii: "Armastan väga kleite. Kleit on parim viis kiireks hommikuseks riietumiseks ning kellel ikka hommikuti aega oleks. Minu riidekapist leiab aga kõige enam musti eksemplare. Samas kui ma lugesin talvel Stellariumi blogist ilusat lugu tumesinise kleidiga, tuli isu endalegi midagi sarnast soetada. Suveperioodil üritan siiski natuke helgemaid värve ka lisada ja hetkel kannaksin kõige meelsamini taeva- ja meretoonides kleiti."

Nagu sa kindlasti tead, siis Pi-Ret Jewelry lõi rahvusvahelise kleidi kandmise päeva puhuks kolm uut paaari kõrvarõngaid ja Stellariumis toimus sel puhul samuti mäng. Kõrvarõngad "Dreaming Of A Turquoise Dress" võitis Astrid Errit

Stellariumis lõppes ka 800 followeri giveaway, kus loosisime välja Salvatore Ferragamo lõhna "Signorina", mille võitis Marilyn Ivask

Palju õnne võitjatele! Palun võtke Stellariumiga ühendust info@stellarium.ee 
Need, kes täna ei võitnud, ärge laske pead norgu - uuel nädalal algab Stellariumis uus ja põnev loos.  
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig