Wednesday, June 26, 2013

Cara Delevinge for Mulberry

Mulberry uus nägu on minu pikaajaline lemmik - Briti supermodell Cara Delevinge. Ma jälgin kirglikult Cara tegemisi läbi Instagrami ja mäletan ähmaselt, et ta postitas mõni aeg tagasi pildi öökullist - nüüd me näeme neid öökulle Mulberry reklaamides. Cara Instragrami postitused on alati humoorikad ja see toob sind moelavasid niitvale tüdrukule lähemale. 

Pikk jutt on pikk jutt ja üks pilt pajatab rohkem kui pikk jutt, millel on taga pikk jutt. Igatahes siin on esimesed kuumad kaadrid augustis 21aastaseks saavast Carast, kes on ametlikult Mulberry sügis/talvise kollektsiooni nägu. 

 
Muide, mul on endal kapis üks vintage Mulberry mantel. Ahnus. Puhas ahnus. Ostsin selle paar aastat tagasi ja mind absoluutselt ei huvitanud, et see on mulle kaks numbrit suur. Kui veab, toon selle oma garderoobist välja ja teen millalgi pildiseeria. Seniks naudi-naudi-naudi Carat!


Siia lõppu veel üks tagasihoidlik uudis - Stellariumil nüüd väike õde - peamiselt outfittidest koosnev blogi Stellarium Style, mille leiad SIIT. Blogil on ka Facebooki lehekülg, millega saad liituda SIIN. Kui õige aeg käes, siis tuleb Stellarium Style`i leheküljele ka üks äge rahvusvaheline giveaway - tean, et paljud eestlased jälgivad minu tegemisi välismaalt ja rahvusvahelised loosid annavad toreda võimaluse oma kaugeid sõpru meeles pidada. 
SHARE:

2 comments

  1. Ooh nii hea. Kõik mis ta teeb on jumalik.

    ReplyDelete
  2. Millegiparast Cara eriline fann ma ei ole, aga see kampaania on super tanu just nendele (toelistele, mitte fotoshopitud) ookullidele.
    Mulberry kampaaniad on alati nii vahvad ja looduslahedased!

    Anneli x

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig