Wednesday, June 12, 2013

Suur BB kreemide eri!

Jagan sinuga ajakirja Pulss ilukülgi, mille tegemist naudin täiel rinnal. Need on aprilli-mai numbri ilu-uudised ja avaleheküljel panin rõhku just BB kreemidele. Maagilistest BB kreemidest olid esindatud Diori uus Diorskin Nude, Rimmel, Collistar, Avon, Matis, Decleor ja Clarins. Max Factor on tähestikus edasi liikunud ja nendel on väljas juba CC kreem.

Mis oleks naise elu ilma parfüümideta? Valisin ilukülgedele ka mõned lõhnad. Ma olen nii võlutud, et Prantsuse kultusliku luksusbrändi Rochas´ parfüümid on taas Eestis müügil. Samuti võtsid koha sisse Agent Provocateur`i ja Christian Diori uued lõhnad. Kõige rohkem soovitan aga pöörata tähelepanu Diori meestelõhnale "Homme Cologne", mis on kuuldavasti suur naiste lemmik. Loomulikult lehvitab sellel leheküljel sulle Nurme Seebi ja Stellariumi koostöös valminud küünal. Tulles aga tagasi BB kreemide manu, siis kas sina oled eelmainitutest mõnda proovinud? Jaga palun kommentaariumis muljeid. Mina olen sel aastal testinud kaht BB kreemi - Avoni arvustuse leiad SIIT ja JOIK arvustuse leiad SIIT.
ÄRA UNUSTA, ET STELLARIUM LOOSIB FACEBOOKI MÄNGUS VÄLJA BURBERRY BODY LÕHNA. LIITU STELLARIUMI FACEBOOKIGA SIIN.
SHARE:

4 comments

 1. Ma ei teadnud, et Agent Provocateuril on uus lõhn väljas. Kuidas see sulle meeldib? Kas sa sellest arvustust ei võiks kirjutada? Ma olen mitu Agent Provocateur L`Agenti ära kasutanud. Enne tahaks kellegi arvamust kuulda.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tere, mul puudub selle lõhnaga kogemus. Aga kõige lihtsam viis on minna ikka ise poodi ja järele uurida. Siinkohal peaks vist ütlema, et oma nina on kuningas!

   Delete
 2. Mina olen ära saanud proovida ka Max Factori CC kreemi, ja see on tõesti siiani kõige niisutavam tooniv kreem, mida olen kasutanud. Samuti olen proovinud Garneri ja Maybelline'i BB kreeme. Mulje on samuti hea :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jah, Nele, Max Factori CC kreem on tõesti üks neid, mis imehästi nahka niisutas. Soovitan soojalt proovida Payot` BB kreemi, minu lemmik on ka Filorga BB kreem ja sümpaatne on ka Avoni BB kreem.

   Delete

Blogger Template Created by pipdig