Monday, June 17, 2013

Dermamed avas uksed!

Toomas ja Marge Uibu

Tallinnas avas uksed esteetilise dermatoloogia kliinik Dermamed. Kuus aastat tagasi avasid Eesti arstidest abielupaar Marge ja Toomas Uibu Helsingis Ihoakatemia ja paljude eestlaste suureks rõõmuks on talendikas abielupaar nüüd oma teadmistega ka Eestis - Tallinnas asuv Dermamed paneb rõhku mittekirurgilisele iluravile. 

Dermamedi peaarst ja dermatoloog Marge Uibu rääkis oma kõnes, et nende eesmärk on naha kvaliteedi parandamisel, elujõulisuse lisamisel ja vananemisprotsessi aeglustamisel. Muheda huumoriga viskas Marge nalja, et pärast nende kliiniku külastamist ei juhtu päris kindlasti nõnda, et naabrid sind enam ära ei tunne. 

Marge ja Toomas koos tütre Heleniga

Dermamedi protseduuride eesmärgiks on loomulik ja värske välimus. Kliinik keskendub oma naha regeneratsioonil põhinevatele meetoditele. Pakutakse kõiki kaasaegseid esteetilise dermatolooga protseduure: mesoteraapiat nii näole kui ka juustele, erinevaid laserprotseduure, INTRAceli, mis hõlmab noorenduse, pinguldamise, akne- ja rasedusarmide ravi. Pakutakse ka lihtsamaid hooldusi, aidatakse valida välja nahahooldustooted, eemaldatakse sünnimärke, ravitakse aknet ja teisi nahahaiguseid. Mind jäi üks hooldus eriti kummitama, kirjutan sellest lähiajal lähemalt.

Anne & Stiili ilutoimetaja ja raamatu "Jumestusjutud" üks autoreid Reet Härmat.
Suur tort pani terve ruumi rõõmsalt kahisema.

Dermamed asub Metro Plaza hoones Viru välja 2, kiika kindlasti nende kodulehte SIIT.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig