Sunday, April 28, 2013

OUTFIT: Little black dress

Lähiajal saab mind näha ühes Eesti seriaalis, kuid enne seda on sul võimalus heita pilk meigile, mis mulle sarja võtetel tehti. Nimelt kutsus legendaarne telesarjade looja Toomas Kirss mind ühte episoodi, millest uuel nädalal lähemalt kirjutan. Pärast võtteid lippasin koju, vahetasin riided ning suundusin Belgia Toidufestivali avagalale.

Tahtsin alguses panna selga üsna edeva heleda ja veidi suvise kleidi, kuid väljas sadas vihma ja kui mu abikaasa küsis mõnevõrra üllatunult (või õigemini oma üllatust varjates): "Selles kleidis tuledki???", oli asi otsustatud - valisin kapist oma väikese musta kleidi ja sinna peale Jackie Kennedy stiilis jakikese. Jäin sel õhtul oma outfitiga eriti rahule, sest kleidis, milles esialgu plaanisin minna, oleks võinud teised külalised mind tordiks pidada.

FOTOD: Tiit Mõtus

Viimasel ajal on minu suurimaks lemmikuks saanud see must peapael. Kui kunagi kirjutasin sellest kui viie minuti soengust, siis harjutamine teeb meistriks - nüüd taltsutan oma juuksed selle paelaga umbes minutiga.    


 Must-valgele jakile ja mustale kleidile lisasin punased BCBGirlsi kingad ja käekoti. Neid kingi olen varem kandnud outfiti postituses "Täna õhtul või ei iial" ja selle leiad SIIT. Pöörake tähelepanu sellele käevõrule, mis garanteerib komplimendid - see on tellitud Avoni kataloogist ja on saanud minu suureks lemmikuks. Jakk on Steve Maddenilt ja kleit Diane von Furstenbergi looming. Kiika Diane von Furstenberg kleite SIIT - kas pole fantastilised? Kõrvarõngad on ikka Pi-Ret Jewelry "Moon Mood" kollektsioonist ja käekell, mis mind endiselt hästi teenib on Pierre Cardin. Maniküür O.P.I "I Pink I Love You".  

Meigi autor on grimeerija Merli Kutsar, kes kasutas peamiselt Collistari tooteid, mis on ka mulle väga südamelähedased. Aitäh Merlile! Minu eriline tänu kuulub ka fotograaf Tiit Mõtusele, kes need fotod heldelt tegi. 


SHARE:

5 comments

  1. Must-valge jakk - <3!

    Anneli x.
    www.owlinvogue.com

    ReplyDelete
  2. Peapael koos selle armsa soenguga sobib Sulle oivaliselt. Meik on samuti nii ilus ja kumav. :)

    http://genefic.blogspot.com/

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig