Thursday, April 25, 2013

Mida O.P.I kinkis mulle? Mida mina Suzile?

O.P.I tegi kõigile blogijatele ja ilutoimetajatele Madridis meeldiva päeva lõpetuseks kingituse ning meile anti kaasa terve kollektsioon San Francisco küünelakke. Need on pakitud kahte karpi ja pildistasin kingituse oma hotellitoas üles.

Kaksteist küünelakki seisavad nagu sõdurid suuremas karbis ja teised kolm, liquid sand lakid on pakitud eraldi. San Francisco sari jõuab Eestis müügile septembrikuus ja selleks ajaks olen oma lõplikud lemmikud välja valinud ning jagan oma eelistusi ka sinuga. Küünelakitoonidest nii palju, et kindlasti rõõmustavad need, kes armastavad bordoo ja ploomikarva toone. Samuti leiavad sellest kollektsioonist hingerahu need, kes peavad lugu erinevatest sinistest lakkidest. Kollektsioonis on esindatud ka tumedad toonid ning üllatusi jagub. Kuidas muidu! 


Muide, ma olin vist ainus blogija, kes viis ka omalt poolt O.P.I loovjuhile Suzi Weiss-Fischmannile kingituse. Mõtlesin pikalt ja minu valik langes meie oma eestimaisele Pi-Ret Jewelryle, kust valisin välja kõrvarõngad "So Gorgeous".  Need käsitööna valminud kõrvarõngad on kaunis kooslus kullast ja mageveepärlitest ning mulle näis see ilus valik. Lisaks on O.P.I küünelakkidel ja Pi-Ret Jewelry kõrvarõngastel midagi ühist - nendel on viguriga nimed.

Vaata neid karpe siin pildil ja uuri ülejärgmist kaadrit. Just seal on Suzi laud, kus ta esitluse ajal istus ja intervjuusid andis ning sinna pani ta ka Pi-Ret Jewelry karbikese. 



SHARE:

13 comments

  1. Mulle jäi juba üks ilus toon sealt silma :P
    Ning väga ilusa kingituse valisid talle välja ja tore tegu oli see üldse, nagu näha siis tihti seda ei juhtu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No nii Kissu, räägi välja, mis toon Sulle silma jäi? :)

      Delete
    2. Alumisest reast vasakult teine, see niii ilus särav roosakas punane :P

      Delete
  2. OO, sinised küünelakid! Täielik nõrkus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erinevaid siniseid toone on kokku suisa viis-kuus. Inimesed näevad värve väga erinevalt, seetõttu võivad osad toone hoopis lillakaks pidad. Sinistest toonidest kaks on "San Francisco" sarjast aga liquid-sand lakid. Valik on fantastiline!

      Delete
  3. Ma kommenteerin harva, aga sinu käitumine on kiiduväärt. Väga viisakas naine oled, kes oskab oma ennast ja blogi maailmas esindada! Meeliköitev on olnud Sinu reisi jälgida ja Sulle kaasa elada. Kommenteeriksin Su blogis tihemini, kuid pärast kommentaari tuleb tähti ning numbreid kirjutada (Please prove you're not a robot) ja see on päris keeruline. Edu Sulle ja kõige paremale blogile Eestis! Margit Haug.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, Margit, aitäh nii ilusate sõnade eest. Please prove you're not a robot kaitseb spämmi eest, kuid sellega annab üht-teist ette võtta :) Loodan, et kui järgmisel korral kommenteerima tuled, on see lihtsam.

      Delete
  4. Sa valisi nii kaunid kõrvarõngad välja, et ma pean nüüd endale ka ühed Pi-Ret Jewelery ehted soetama. Nende valik on lihtsalt imeline ja nii naiselik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ise ei väsi imetlemast ega kandmast nende Moon Mood kollektsiooni kõrvarõngaid. Sain endale äsja sünnipäevaks lisaks "Stella In The Moon" kõrvarõngastele ka "Amelii In The Moon" - ja need on justkui 2 in 1 - sest nad on rohelised, kui mingi nurga alt viskavad kollast tooni. Kannan neid lähiajal ühes Eesti telesarjas, kus kaasa tegin, kuid hetkel ei tohi sarjast veel kuigi palju rääkida :)

      Delete
  5. Väga kenad kõrvarõngad ja nagu näha, meeldib sulle kingitusi teha. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vahel ongi kinkimisrõõm suurem, kui saamisrõõm. Sel korral oli küll kõik vastastikune :)

      Delete
  6. sa räägid (kirjutad) seda kõike nii armasalt, et naeratus tuli näole :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh :) Sinu kommentaar tõi mulle omakorda naeratuse näole :) Aga kogu Madridi reis ja O.P.I üritus oli nii soe ja ideaalselt korraldatud, et ma jään seda alati naeratusega meenutama.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig