Sunday, April 7, 2013

KOLM KAADRIT: Kõik päevad pole vennad

Blogis on vahepeal tuul ja tühjus ulunud, sest kuri viirus murdis mind maha ning ma olen terve nädala hõljunud kõrge palavikuga maa ja taeva vahel. Nii veidralt kui see ka ei kõla, on kõrges palavikus mingi kummaline võlu (kui ta liiga pikalt ei kesta). Minu jaoks on see justkui unenägu. 

Seisund, kus meenuvad pildikesed lapsepõlvest ja sinna on segatud igatsus ema-isa järgi. Palavikus olles igatsen iseäranis oma ema jahedaid käsi - see on mälestus lapsepõlvest - emake istus alati minu haigevoodil ja hoidis sageli minu palavikust kuuma kätt oma jahedas pihus. Täna ei hakka ma ilmselgelt viiruse käes vaeveldes oma ema kohale kutsuma. Küll aga võin talle haigena 4-5 korda päevas helistada. Siin on üks tore kaader minust ja minu emast. Ma olen kuskil 8-9aastane ja me oleme reisil Hollandis. Mu ema ja isa olid maailma kõige suuremad reisisellid ning võtsid mind alati kõikjale kaasa. Tänu pikkadele reisidele ja elule Saksamaal poleks ma kindlasti see, kes täna olen.


 Teine kaader on aga iluasjade maailmast. Lohutavalt mõjus mulle kotike erinevat kosmeetikat Chanelilt, mis Stellariumisse kingituseks saadeti. Mul oli väga hea meel - nendel uues kollektsioonis on palju šikke toone - kindlasti kirjutan nendest sulle lähemalt. Aitäh, Chanel.


See, kes ootab ülevaadet MADE BY Stellariumi peost, ei pea enam kaua kannatama, lähipäevil tuleb suur galerii. Kui käisid kohal, siis loodan, et leiad ka ennast piltidelt. Kolmas kaader on tehtud just Stellariumi peol baarileti taga. Mind näeb piltidel harva naeratamas... Komplimendid minu hunnitule punapäisele sõbrannale, kes naeratuse kinni püüdis! Jep. Kõik päevad pole vennad.

  
Ära unusta, et Stellariumis käib loos! Juba kolmapäeval anname ära kolm The Body Shopi lõhna. Kuidas võita? Loe SIIT.
SHARE:

13 comments

  1. Stella, saa terveks. Sa oled küllap ainus inimene maailmas, kes oskab võrdselt nii ilusti kirjutada kosmeetikast ja palavikust. Tervitused Berliinist, Lisette xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Päris hästi öeldud. Tänan :) Tervitused Berliini! Igatsen väga seda linna.

      Delete
  2. oo, su ema on tõeliselt šikk ja need rõivad sobiksid tänagi selga panna!
    suurepärane!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, mul õnnestus selle kleidiga ise aastaid käia ja veel praegugi on see ilusti alles. Hmm... Kus küll võiks olla mu ema jakike? Selle ajaks nüüd küll enda garderoobi. Ilusaid jõule ka :D

      Delete
  3. Nii armas postitus!

    ReplyDelete
  4. Vauu, Stella, esimesel pildil olete ju sina ja sinu väike tüdruk! Uskumatult lahe, kuidas ajalugu niimoodi kordub... Loodan, et teid ootavad ka igasugused reisid ees. Ja see Chaneli kingitus on küll tõenöoliselt iga ilublogija unenägu, mul hea meel su üle ja ära siis unusta Naisteka boksis näitamas käia, kui mõni kaunis toon huultel või küüntel. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, osadel piltidel ma olen üsna oma plika nägu, kuigi minu meelest on ta tegelikult üdini oma isasse ja mul on selle üle vaid hea meel. Chaneliga jõuan kindlasti Naisteka boksi :)

      Delete
    2. ka mina vaatasin, et justkui sina väikese tüdrukuga. väga ilus pilt ja su ema näeb fantastiline välja. head paranemist, Stella! :)

      Delete
  5. Kui ma palavikus olen, siis mu ema hiilib siiani isegi öösiti minu tuppa, et mu pead katsuda ja jahedaid lapikesi otsmikule panna. Veider, aga ma ei suuda meenutada, et mu emme oleks kunagi haigena pikali voodis olnud. Sulle aga kiiret paranemist!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh heade soovide eest. Emad on jah imelised ja emadus on seletamatult ilus ning hoolitsetud ja armastatud laps olla on parim asi maailmas - nii palju head nüüd ühes lauses.

      Delete
  6. Ootan huviga postitust Teie põnevast peost! Head paranemist!

    ReplyDelete
  7. Head paranemist ja tean omast käest kuidas pisikesed üllatused/kingitused teevad tuju heaks :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig