Monday, April 8, 2013

Arvustus: Selverti C-vitamiini hooldus

Tsitrusviljadest saadud C-vitamiin on asendamatu antioksüdant ja nahale fantastiline vitamiinipomm. Just sel põhjusel valisin näole ja kaelale kevadiseks hoolitsuseks Selverti C-vitamiini hoolduse.

Nagu ikka, võtan oma näohooldused enamasti Meritoni hotell Wellness SPA-s, kus töötatakse just nende kosmeetikumidega, mida ma ka kodus kasutan. Üks suurimaid lemmikuid on minu jaoks Selvert, mille C-vitamiini seerumi nimetasin läinud aasta parimaks leiuks. C-vitamiin on hea antioksüdant ning lisaks sisaldavad tsitruselised rikkalikult süsivesikuid ja kiudaineid. Koos C-vitamiiniga on need on vajalikud naha normaalseks toimimiseks. 

Ma võtsin hoolduse sel korral nii, et olin jõudnud Meritoni SPA-s pikalt ujuda ja mõnusalt sauna võtta. Tavaliselt teen nahale kohe pärast sauna koorimise ja savimaski, sel korral kuivatasin juuksed ja lippasin lihtsalt teisele korrusele hooldusesse - maine paradiis! Oivaline on pärast rammestavat sauna salongis pikutada - uni tikub silma. Kosmeetik Veronika rääkis mulle, et C-vitamiini hoolduseid võetakse ka kuurina - näiteks 4-6 korda.  C-vitamiinis on palju imelist - see avaldab nahale kolmepoolset mõju: muudab jume heledamaks ja oluliselt vähendab pigmendilaikude defekte, stimuleerib uute kudede teket, isegi sügavates kihtides.

Hoolitsuse käigus kooritakse ja seejärel masseeritakse nahka kahe erineva C-vitamiini sisaldava emulsiooniga. Ja lõpuks 10-15 minutit puhast C-vitamiini sisaldavat maski. Nagu ma lugesin, siis pärast hooldust muutub nahk õhemaks, elastsemaks ja kortsud on vähem märgatavad. Lisaks blokeerib hooldus päikesevalguse negatiivset mõju ja vabade radikaalide teket. Vananemise protsessid aeglustuvad märgatavalt. Ma ise täheldasin hoolduse kohest efekti - nahk on mõnusalt hele ja maagilise kumaga. Kuid hoolduse mõju kestab pikalt - nädala jagu on nahk täiest veatu ja meenutab heledat portselani. Muide, kosmeetik Veronika andis mulle kaasa ühe väikese emulsiooni pudelikese ja seda kasutasin nahal veel kahel õhtul. Nagu Veronika soovitas: "Kõige paremad kosmetikumid ikka õhtul nahale, siis saavad nad terve öö rahus toimetada."  

SHARE:

1 comment

  1. C vitamiin mõjub hästi ka aknelisele nahale. Tegin just Meriton SPA veebilehe lahti ja kohe jäi silma see näohoolitsus. Kohe tekkis huvi ka Meritonis pakutav hoolitsus järgi proovida, sest see on mõeldud just vanusele 25+.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig