Wednesday, February 20, 2013

GIVEAWAY: Võida Stellariumi lõhnaküünal

Stellariumil on käimas sünnipäevakuu ja sel puhul valmis meil koostöös Nurme Seebiga esimene blogi nimeline toode - sidrunheina ja tsitronella lõhnaküünal. See kevadekuulutaja on oma kollase värvi saanud porgandiõliga ja toob igas toas päikese välja. 

Kuidas ma Stellariumi küünalt iseloomustan? See pole küünal, kes toas vaikselt sosistab ega ka mitte selline, kes ruumis liiga valjult hüüab. See parajaks timmitud lõhnaküünal kõneleb sinuga - ta räägib sellest, et varsti on käes suvi ja rohi on siis rohelisem kui ei kunagi varem. Sa saad kanda seelikut, kerget suveülikonda ja kõndida paljajalu murul.

Sellest, kuidas küünal sündis, saad lugeda SIIT.


Kuidas võita?

Sa pead olema Facebookis nii Nurme Seebi fännilehe kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.
 
Nurme Seebi fännilehega saad liituda SIIN.
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, millise sildiga küünalt soovid - kas esimest, mis kannab nime "Romantka" või teist, mille ristisime nimega "Vähem on rohkem". Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad. Võitjad selguvad 28.veebruaril.

Kellel ei vea Facebookis, võib vedada Instagramis. Ühe küünla kolmest loosin välja nende vahel, kes liituvad Stellariumi Instagramiga SIIN. Instagramis on  fotod mõlemast küünlast, sinul tarvitseb vaid kirjutada oma kommentaar selle küünla alla, mida soovid. Siis tean õigele inimesele õige küünla välja loosida.

SHARE:

1 comment

  1. Oo, see kõlab nii-nii-nii hästi, just selline küünal kuluks praegu marjaks ära. Nurme seep võiks neid uue toote puhul ka sõbralikuma hinnaga müügiks pakkuda. :)
    R.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig