Friday, February 1, 2013

Minu reede Kiehl`siga

Alates 7.märtsist saab Tallinna Kaubamajast osta Kiehl`si tooteid. Ma olen just reipal reisil Helsingis, kus ühele särtsakale seltskonnale tutvustatakse Kiehl`si teekonda (nagu nad ise nimetavad) ja tooteid.

Kui päeval hotelli jõudsin, ootas mind laial voodil väike kingitus Kiehl`silt ja mis mulle veel enam meeldis - käsitsi kirjutatud postkaart, kus seisis väike ja sõbralik tervitus. Reede varahommikul algab juba minu päev Kiehl`siga ja jagan siis sinuga oma muljeid. Mind huvitab väga, kui paljud Stellariumi lugejad on Kiehl`si kaubamärgiga tuttavad ja milliseid kosmeetikume te olete kasutanud?


SHARE:

6 comments

 1. oi kui tore uudis see on! ma olen mõelnud, kust neid Eestis saada võiks, aga minu teada ei saagi (?). proovinud olen seni vaid üht huulepalsamit, mis on aga imeline, nii et mul on suur uudishimu ka muid tooteid sellelt brändilt proovida :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tallinna Kaubamaja Ilumaailmas on nad kindlasti kohal 7. märtsil :) Juba homme saan täpsemalt kirjutada. Plaanin lähema paari nädala jooksul kirjutada ka mõned arvustused. Esimese hetkega köitis mind nende näotoonik, kuid testin seda veel ja siis tuleb arvustus :)

   Delete
 2. Tere, mina kuulen sellistest kosmeetikumidest esimest korda ning soovin teada mille poolest nad head on. Aitäh, Iiris

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma asun neid alles testima. Tänane koolitus oli äärmiselt põnev, kuid oma silm ja antud juhul nahk on kuningas :) Ajalugu on neil vahva.

   Delete
 3. mul on neilt üks saviga näokoorija, mille nüüd kasutusse võtan, kuna eelmine koorija sai otsa. seega, veel ei oska lemmikut nimetada ega ka selle koorija kohta midagi täpsemalt öelda kuid olen kuulnud, et nende huulepalsamid on võrratud :)
  mulle meeldib, et üha rohkem jõuab tuntud brände ka Eestisse, küll hilinemisega ja ulmehinnaga aga siiski... ilublogijate suur rõõm on ju erinevaid asju proovida :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul on nüüd ka üks põnev savimask. Näis. Näis, kas see on parem kui Marja Entrichi savimask, mis on seni olnud mu lemmikuim ja seda ikka läbi aastate :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig