Friday, February 8, 2013

Suur sõbrapäeva seiklus Meritoni SPA-s

Viisin esimest korda oma tütre SPA-sse hoolitsust saama ja sellest sai vast suur seiklus! Meriton Wellness SPA pakub mitmeid hoolitsusi kahele - üks neist on stressimaandavad 50 minutit, kui massaaži tehakse samas ruumis kõrvuti olevatel laudadel. Nagu ma pakkumisest lugesin, sobib see hästi nii paaridele, kui ka sõbrannadele ja sõpradele. Sõbrapäeva eel ideaalne pakett.

Mõtlesin, et kes võiks olla see, kellega koos mõnusalt vannis olla ja pärast massaaži nautida? Ajal, kui seda suurt küsimärki oma peakeses edasi tagasi liigutasin, lipsas tuppa minu tütar ja vastus küsimusele oligi olemas. Minu tütar Rene on juba sellises eas, kus ta on mulle sõbra(nna) eest. Näiteks annab ta stiilinõu: "Ära seda mütsi pähe pane! Muidu oled nagu siil!" või küsib hügieenilist huulepalsamit kasutades: "On see ikka looduslik?" Ta on vigurvänt, kes viskab nalja ja mitte kunagi vastust võlgu ei jää. 

 
Tütar oli hoolitsuse eel nii elevil nagu oleksid jõulud uuesti käes. Meritonis olid meie päralt sel korral kaks massööri. Hämaras toas ootas suur mullivann, kus me 20 minutit lõõgastusime. Noh. Õieti nägi see välja nii, et mina üritasin lõõgastuda ja Rene tegi vannivahust endale habeme... Ning mulle vuntsid. Siis oli aeg värve muutvast mullivannist, mis lapsele väga muljet avaldas, välja tulla. Soojad rätikud ümber heitsime massaažilauale. Näomassaaži tehti Annemarie Börlindi ZZ sarja õliga, mis on 100% looduslik. Sel ajal, kui mulle mõnusat massaaži tehti, kuulsin Rene nakatavaid naeruturtsatusi. SPA-s mängiva sulni muusikaga harmoneerus see lapselik itsitamine üsna hästi. Näomassaž on teenus, mida lähen uuesti võtma, sest sain täiesti uue ilme.

Kõige enam pakkus mulle suurt naudingut lapse ootusärevus, rõõm ja rahulolu. Seiklus missugune! SPA-d võiksid teha rohkem emotsioone pakkuvaid ema ja tütre pakette. See oli igat minutit väärt.
SHARE:

4 comments

 1. Suurepärane viis koos aega veeta! Tundub kui paradiis. :)

  http://genefic.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jah, mul Rene käib trennides ja selline väike paradiisi-lõõgastus kulus trennitüdrukule ära.

   Delete
 2. Sa oskad ikka vapustavalt hästi kirjutada. Ma oleks nagu seal samas olnud :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh :) No mis mul ikka kirjutada oli, kui preili mulle muudkui vuntse tegi :D

   Delete

Blogger Template Created by pipdig