Saturday, January 19, 2013

Kuldgloobused ja punase vaiba maniküür

Jaanuar ja veebruar pakuvad glamuuri, kulda ning karda. Kuldgloobused on jagatud. Baftad ja Oscarid tulemas. Need, kellele meeldivad uhked kleidid, aksessuaarid, stiilsed soengud ja oivalised meigid, saavad oma doosi aasta alguses kätte. 

 Üks oluline detail, mida alati naiste juures vaatan, on käed - mulle meeldib ilus maniküür ja enamasti olen tagasihoidliku laki poolt. Sally Hansen, kust pärinevad mitmed minu lemmik-küünelakid, hoolitses sel aastal Adele`i, Jennifer Lawrence ja Naomi Wattsi punase vaiba maniküüri eest. Kahjuks pole neid toone Eestis müügil, kuid sarnaseid värve leidub enamasti küll.


Adele küüntel kasutati Sally Hansen Complete Salon Manicure So Much Fawn küünevärvi, mille peale kanti veel Complete Salon Manicure Copper Penny lakki. Viimistluseks kasutati eksklusiivset, Gloobuste jaoks loodud ja kulda sisaldavat pealislakki. Just seda oleks põnev proovida.


 
Jennifer Lawrence, parima naisnäitleja komöödias/muusikalis auhinna võitja, kandis Sally Hansen Complete Salon Manicure Sheer Ecstasy küünelakki. Lawrence`i küüned olid erilise kujuga, üheaegselt nii kandilised kui ümarad. Jenniferi valik oleks ka minu valik.


 
Naomi Watts, parima naisosatäitja nominent draamafilmis kandis Sally Hansen Complete Salon Manicure Arm Candy naturaalse efektiga küünelakki. Taas oleks see toon minu eelistus! Naomi küüned viiliti väga lühikeseks ja kanti peale 2 kihti Sally Hansen’i uut Complete Salon Manicure Nail Color Arm Candy lakki, mis andis just õige värvitooni.

Loodan, et Sally Hanseni Complete Salon Manicure jõuab ka Eestisse. See on kõik-ühes toode, milles on ühendatud professionaalse salongimaniküüri 7 kasulikku omadust – aluslakk, tugevdaja, küünekasvu soodustav, rikkalik värv, pealislakk, geelitaoline läige ja koorumiskindel – kõik ühes mitmekülgses küünelakis. Milline nendest lakkidest ja staaride üldmuljest paitab sinu pilku kõige enam?

Jätan oma postitust lõpetama James Bondi tunnusluu "Skyfall", mida esitab Adele, kes võitis Kuldgloobuse. 




SHARE:

2 comments

  1. Mul on kodus täitsa olemas üks purk Sally Hanseni Complete Salon Manicure'i. Toon on kraadi võrra heledam kui Lawrence'i oma. (Toon 170 Pink Slip).
    Sain selle Kristiinest Ideaal Kosmeetikast kingitusena ca aasta tagasi. Nii, et kui sinna satud, võid igaks juhulks tšekata. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh info eest. Käisin eile just Ideaal Kosmeetikas, kui oleks teadnud, oleks seda ka küsinud. Nüüd põhjus tagasi minna :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig