Tuesday, January 22, 2013

Kuidas sinu küünelaki kael elab?

Minu küünelakid olid täna pahurad ja hämmingus, kui ma neilt korgid pealt keerasin ning nad ritta ladusin. Ma peaaegu kuulsin, kuidas üks temperamentsemat tooni O.P.I lakk "Red Lights Ahead ... Where?" küsis: "Kuhu austus jääb?"

Olen ammu soovinud kirjutada postitust küünelaki kaelade puhastamisest. See, mis ühele tundub nii iseenesest mõistetav, võib teisele olla vahel täitsa uus jutt. Kas sinu küünte lakkimise rikub vahel ära häiriv tükike, mis muidu nii pühendunult lakitud küünepinnalt vastu vaatab? Põhjus võib olla selles, et sul on küünelakipudeli kael koos vana ja kuivanud lakiga ning need tükid kukuvad pudelisse. Täpselt nii nagu pildil, mida sa näed:


Halvemal juhul on raske küünelaki pudelit lahti saada, sest pudel ja kork on teineteise külge kinni kuivanud. Selleks, et küünelakki oleks alati hea ja käepärane kasutada ning tükid pudelisse, pintsli külge või küünele ei jääks, soovitan pärast laki kasutamist ka pudeli kael vati ja küünelakieemaldajaga puhtaks teha. Selleks kulub vaid kümme sekundit. Alumisel pildil on küünelakkide kaelad puhtad ja keegi neist ei nurise enam.


SHARE:

2 comments

  1. Puhastasin eile öösel kõik küünelakipudelid ilusti ära. Kohe uhkemad näevad nad välja küll!

    ReplyDelete
  2. Vaata ette, nad võivad lausa mõnust nurruma hakata :) Aitäh tagasiside eest.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig