Thursday, January 24, 2013

KOLM KAADRIT: "Stars" ja sinised soovid

Mind on vallutanud sinised toonid ja soovid. Käisin nädalavahetusel tapeete vaatamas ja silma hakkasid vaid sinised mustrid. Hiljem uurisin seinavärve ja siis peatus pilk türkiisi toonidel. Seniks, kuni ma pole veel otsustanud, millist tooni minu kodu esik saab olema, tuleb leppida siniste soovidega. Alustan oma postitust aga Brian Eno looga "Stars". Umbes sama unelev on olnud minu tänane päev. Aga nüüd - kolm kaadrit! Esimene neist hoopis video näol.



Orhidee on kõige kuninglikum lill, mida ma tean ... Minu lemmikud on kuukingad ja mulle meeldib neid kantseldada - uputada, väetada ja nendega juttu puhuda. Mõni aeg tagasi jäid mulle silma sinised kuukingad. Mul on kodus küll üks erakordne kollane, mõned lillad ja paar valget, kuid sellist kuukinga küll mitte. Kui mõni armas lugeja on kuskil näinud sinist orhideed, siis andke mulle palun kommentaariumisse teada.   


Teine tore taies, millega ruumi rõõmu tuua, on lõhnaküünal. "Something blue" on muidugi  eriti peen valik. Nimelt on Oscar de la Renta helesinine lõhnaküünal inspireeritud samanimelisest parfüümist. Lõhnas "Something blue" leidub mandariini, vaniljet ja muskust. Kuigi õhtud lähevad õige pisut juba valgemaks, siis on küünlad minu jaoks veel paar kuud väga aktuaalsed.


Kolmas kaader on näpatud Pi-Ret Jewelry Facebooki lehelt - armastus esimesest silmapilgust. Kirjutasin Pi-Reti juveelidest ka mõni aeg tagasi, kuid nüüd on väljas palju uusi muljetavaldavaid mudeleid. Näiteks jäid mind kummitama nii need helesinised, kui ka samasugused konjaki tooni kõrvarõngad. Vaata ette, et need rõngad sind kummitama ei jää. Rohkem leiad SIIT.

SHARE:

11 comments

  1. Bauhausis on sinised orhideed täitsa olemas.
    Aga nendega on see jama, et nad on tegelikult üle värvitud. Esimesed õied on küll sinised, aga kõik järgnevad, mis kasvavad, on valged...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Ilmselt saab netist ehk infot, kuidas neid ka hiljem sinisena hoida. Keegi mainis vartesse tindi süstimist :) Kui õpetuse leian, olen valmis proovima.

      Delete
  2. Hei,
    Ostsin eelmise aasta aprillis samasuguse ilusa sinise orhidee Lasnamäe kanalis asuvast Bauhaus'ist (see, mis Prisma kõrval on) ja seal oli neid väga palju:) Ehk on abiks;)
    L.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, iga vihje on abiks. Kuidas sinu sinine orhidee praegu vastu peab? Kas on ikka sinine? Paljud kirjutavad, et järgmised õied on valged ...

      Delete
    2. Hei,
      Kahjuks on see ka nüüd valge..
      Kaunist nädalavahetust!
      L.

      Delete
  3. Mina olen näinud siniseid orhideeid K-Rautas :)

    ReplyDelete
  4. Tere Stella! Otsekohene küsimus - kas sinine meeleolu tähendab poisslapse ootust ja kas sellest saab sel juhul beebiblogi? PS. Blogi on hästi vahva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere Anonymos! Hetkel käib jutt siiski esiku sisustamisest :) Kui mu elus mindagi vahvat juhtub (nagu esiku sisustamine või beebi), siis õige ajal annan sellest kindlasti ka oma jälgijatele teada :)

      Delete
  5. Tartu Lõunakeskuse lillepoes olen näinud siniseid orhideesid ;)

    ReplyDelete
  6. Niipalju kui mina tean, tuleb osta valge orhidee ja teda tindiveega kasta.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig