Friday, January 4, 2013

Kolm kaadrit: kus hoida ehteid?

Sel aastal oli mul helde jõulumees. Ma sain kingiks kaks paari Pi-Ret Jewelery kõrvarõngaid. Ühtede pilti jagasin Facebookis ja mu sõbranna kirjutas ehtekunstnikule ning soetas need mulle. Ma olin täitsa sõnatu, kui need karbist välja võtsin.

Kuigi mul on toredaid karbikesi, kus ehteid hoida, siis Martha Stewarti lahendused on alati nii head nagu külm sõõm vett palaval päeval. Siin on kolm kaadrit Martha mõtetest. Mulle meeldib iseäranis viimane pilt, kus "orvuks" jäänud teetasse saab kavalalt sahtlisse pista ning sinna oma ehted sättida.


SHARE:

3 comments

  1. minulegi meeldis kõige rohkem see viimane pilt :) nii vahva idee :) mul on ka vanaemast jäänud üks imeilus tass, nüüd tean, kuidas talle rakendust leida :)
    http://mskbeautytalk.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. See viimane on ka minu lemmik. Proovin kodus järgi.

      Delete
  2. Mulle meeldis FB Uneingel lehel oli ilusad pildid kuidas oli pildiraamidesse pitsiga tehtud sellised kõrvarõngaste ja kaelakettide hoidmise võimalused. Mul ehete eksponeerimiseks vähe võimalusi seega tõesti selline teetasside külge panemine on hea plaan kuidas ruumi säästa. Eks need ehted, mis kuskil karpides peidus seisavad saavad ka vähem kandmist. Mis silmist see meelest...minul nii :P :D

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig