Thursday, January 10, 2013

Guessi lõhn ja Dr. Hauschka päevikud loositud!

Loosidega kipub ikka olema see lugu, et nad saavad läbi. Stellarumis sai tänasega kaks mängu läbi ja nagu ikka - mängus on ka võitjad. Tuletan meelde, et loosi läks kolm Dr. Hauschka päevikut, mida kaunistavad WALA aia pildid ning 3200 FB fänni täitumise puhul Guessi lõhn. 

Enne, kui võitjate nimed teatan, siis vaata, kui romantilise pildi ma Dr. Hauschka taimeaiast leidsin! Olgem ausad, suvi võiks juba käes olla.


Ja nüüd võitjad. Dr. Hauschka päevikud võitsid Ann Buht ja Liis Mitt. Mulle meeldis, kuidas Liis kirjutas Stellariumi Facebookis nii: "Uuelt aastalt ootan, et praktika ja lõpueksam kulgeksid viperusteta ja saaksin sisse soovitud residentuuri - sellest sõltub ju kogu edasine elu. Inimesena üritan olla mõistvam, püüdlikum ja vähem kärsitu. Suvel võiks ju ette võtta elu ägedaima reisi, enne seda kui nö päriselu pihta hakkab. Sügisest ootab mind juba haiglatöö... Uus päevik aitaks kindlasti kõike olulist üles märkida, mida edaspidises arstitöös väga vaja on. Keegi ei jõua ju tuhandeid lehekülgi meelde jätta." Liis, sa oled erakordselt tubli!

Dr. Hauschka Instagrami võitja on MKBeautyTalk. Guessi lõhna saab endale Kätlin Taalkis. Palju õnne!

Need, kes täna ei võitnud, ärge oma kulmu kipra ajage. Stellariumis on praegu käimas veel kolm mängu. Laupäeval loosime välja raamatu "Jumestusjutud", selle mängu leiad SIIT. Lisaks loosime esmaspäeval välja Escada limiteeritud koguses suvelõhna "Cherry in the Air", mida pole veel poodideski müügil! Loosi leiad SIIT. Ja nagu sellest veel vähe oleks - Mart Sanderi poolt hinnatud Hervé Léger`i lõhna "Ete" loosin välja 20. jaanuaril ja võitjaid on tervelt kolm. Selle mängu koos Mart Sanderi arvutusega leiad SIIT.

Pea püsti!
SHARE:

9 comments

  1. See oli küll nüüd meeldiv üllatus :D Aitäh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See päevik ja Sinu hobi ning blogi sobivad ideaalselt kokku. Usu. :)

      Delete
  2. niiii vahva! ma kohe meelega kritseldasin oma mõtteid, plaane ja töid suvalisse kaustikusse, sest nii lootsin võita seda päevikut, kuhu siis kõik ilusalt ja värviliselt ümber kirjutada :) natuke lapsik aga mulle lihtsalt meeldivad ilusad asjad :) aitäh!

    ReplyDelete
  3. Jess! Suur suur aitäh sulle kiituse eest ja päevikut hakkan kindlasti hoolega kasutama! :) Just täna mõtlesin selle peale, et äkki veab :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olin täiesti lummatud, et Sa lähed haiglasse tööle. Tõesti - supertubli ja palju-palju edu!

      Delete
    2. No arsti amet eeldab ju seda ;) Vähemalt sellel erialal, mis mind kõige rohkem köidab ;)

      Delete
  4. Tekkis küsimus, et kuidas neid võitjaid loositakse? Siiamaani on pidevalt võitnud ainult blogijad või muud tuttavad. Liis Mitt, Ann Buht,Anna Elisabeth ja tema õde, Mariliis Suvi. Varsti on kõigil blogijatel ring peal, äkki siis hakkab muudel jagajatel ka vedama:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stellarium on ainus Eesti blogi, mis loosib kuus välja 20-30 auhinda ja päris kindlasti pole võitjad alati blogijad/ või kui Teid tsiteerida, siis tuttavad. Kui Stellarium vaid blogijatele auhindu välja loosiks, siis need, kellel blogi pole, löögile ei pääseks :) Rahulikku reedet Teile. PS. Kellel ei vea loosis, veab ehk armastuses.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig