Thursday, January 17, 2013

GIVEAWAY: Võida 100 euro eest Avoni tooteid!

Stellarium ja Avon loosivad järgmisel esmaspäeval ühele õnnelikule võimaluse tellida endale 100 euro eest vabalt valitud Avoni tooteid. Lisaks läheb loosi kolm üllatusauhinda.

MÄNG ON LÕPPENUD. VÕITJAD LEIAD SIIT.

Valikut on palju - Avonil on väljas uus luksuslik kosmeetikasari ja mina olen enda jaoks avastanud nende aksessuaarid. Vaata näiteks seda toredat õuna, mida oleks justkui Lumivalgeke hammustanud.


Stellarium on Avoni toodetega teinud mitmeid meike. Ühe värvika sügismeigi tegime Avoniga novembris ja selle leiad postitusest Fun & Funky. Avoni lõhna Herve Leger testis aga hiljuti Mart Sander, kelle arvustuse leiad postitusest Mart Sander arvustab: Hervé Léger "Ete" + lõhna loos! 



Kuidas võita endale 100 euro eest tooteid Avonilt?

Sa pead olema Facebookis nii Avon Eesti fännilehe kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.
  
Avon-ettevõte naistele fännilehega saad liituda SIIN
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, milliseid Avoni tooteid oled kasutanud või mida ihaldad. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad ja on mõlema lehe fännid. 

Kellel ei vea Facebookis, võib vedada Instagramis. Lisaks ihaldusväärsetele auhindadele FB mängus läheb see sama õun loosi kõigi nende vahel, kes liituvad või on juba liitunud Stellariumi Instagramiga SIIN

Ilusat osalemist ja sama ilusat nädalat!
SHARE:

27 comments

  1. Olen mõlema FB lehe fänn ja jälgija, follower siin ja Instagramis.
    Jagasin facebookis ja twitteris.
    Olen AVONi tooteid kasutanud aastaid ja pealemuu kõike proovinud. Kujunenud on ka mõned kindlad lemmikud nagu dushigeelid ja Anew sarjast kreemid ning toonikud. Lemmikuteks on ikka sellepärast kujunenud, et toimivad, teevad oma töö ära ja olen rahul.
    Ihaldaks ikka uusi AVONi tooteid proovida, mis on hiljuti tulnud või tulemas.
    Üks auhinnast ehk õunaga kett läheks väga hästi kokku minu kõrvarõngastega, mis on samuti õunad - ühte hammustatud, teine terve. Ja et hõbeda värvi ka on. Kannan hõbedavärvi ehteid.

    ReplyDelete
  2. Ei ole kahjuks eriti Avon'i toodetega kokku puutunud, aga olen kuulnud palju palju head nende kohta.

    Avonilt kasutan hetkel "Solutions" toitvat ja niisutavat ning õrnalt toonivat näokreemi, mis on hea. Samuti kiidan kuivadele juukseotstele mõeldud "Advance Techniques" seerumit. Ning just reedel sain kätte "Wake Up" silmarulliku, mis on minu meelest üks erakordselt hea ost viimasel ajal. Väga tahaksin proovida Anew'i vananemsivastast peitekreemi ja üldse kogu Anew'i sari tundub nii hea, et kõike sooviks proovida/testida!

    ReplyDelete
  3. Jagasin blogis http://kersti-kettu.blogspot.com/2013/01/age.html

    ReplyDelete
  4. Avoni tooteid olen kasutanud päris palju. Lemmikud on duššigeelid ja kreemid. Kuna neil osad tooted hooajalised siis olen ostund mõned asjad lõhna pärast isegi ette. Color trend meigitooted on päris hea hinna kvaliteedi suhtega,eriti meeldivad küünelakid :)

    ReplyDelete
  5. http://hereyesweredead.blogspot.com/2013/01/oioi.html - jagatud

    ReplyDelete
  6. http://renitawww.blogspot.com/2013/01/uuuuuuuuu.html

    Olen kasutanud küünelakke ja võin rahule jääda !:)

    ReplyDelete
  7. Planet Spa tooted kindlasti on need mida ihaldaks.

    ReplyDelete
  8. Olen kasutanud AVONi tooteid palju aastaid. Kvaliteetsed tooted hea hinnaga! Eriti meeldivad ANEW kreemid ja meigitooted.

    ReplyDelete
  9. Jagasin oma facebooki seinale Teie siinset sissekannet ja nö. fänn mõlemal lehel juba ammu.
    Avoni toodetest ma kiidan küünelakke näiteks, kestavad kaua nii küünel kui ka pudelis. Super. Samuti on lemmikud ka spa planet sarja tooted ja kosmeetika!

    ReplyDelete
  10. Tellin pea iga kuu Avonist midagi, aga hetkel on lemmik üks punane huulepulk, seal on väga head lõhnad ja kohutavalt tahaks saada Little Red Dress lõhna, sest see oli just täpselt selline, nagu mulle meeldib.
    Postitus jagatud nii Facebookis, Twitteris ja varsti läheb ka blogisse ( http://luminoussnow.blogspot.com/ ).

    ReplyDelete
  11. kasutan ise hetkel avoni anew young sarja ja see on lausa suurepärane.
    ja muidu üldiselt meigitooteid, muu firma tooteid ei olegi :)

    ReplyDelete
  12. Nagu mitmele teisele, on mulle ka Planet Spa väga meeldinud:)

    ReplyDelete
  13. Jagasin blogis - http://happypipu.blogspot.com/2013/01/sigar-hanging-from-your-lips-i-said-hi.html
    Olen nüüdsest fänn ka nii facebookis kui ka siin. Muidu ise Avoni toodetega kokku puutunud ei ole, aga proovida tahaks küll :) Eriti, kuna tean paljusid, kes neid kasutavad ning on nendega väga rahul.

    ReplyDelete
  14. Anew tooteid, kooriv kreem siiani lemmik

    ReplyDelete
  15. Instagramis liitutud ja ka link jagatud. Avoniga tutvun ise ka juba mõnda aega ja tahaks rohkemgi katsetada, aga tudengina ikka päris kõike osta ei saa. Kahele juusteotste seerumile olen küll truu ja eelmises kataloogis armusin ühtedesse sõrmustesse, mida kahjuks osta ei saanud. See kaelakee on ka väga šeff!

    ReplyDelete
  16. Olen kasutanud erinevaid Avoni tooteid-kehaspreisid,kehakreeme,jalakreeme,lõhnaõlisid,maske ja ka juuksespreisid ja shampoone.Hetkel kasutan Avoni toodetest arbuusilõhnalist niisutavat käte-ja kehaemulsiooni ja arbuusilõhnalist kehaspreid,intensiivset lavendliga jalakreemi ja taastavat näokoorimiskreemi.Avonist leiab ikka väga häid tooteid.

    ReplyDelete
  17. Planet Spa vahemere oliivõliga juuksemask on lihtsalt super!!!Ei suuda ena ilma selleta hakkama saada :)

    ReplyDelete
  18. jagatud, oleks hea võimalus sellevõiduraha eest Avoni toodetega lähemat tutvust sobitada.:)

    ReplyDelete
  19. Oleks hea võimalus selle võiduraha eest Avoni toodetega lähimat tutvust sobitada

    ReplyDelete
  20. Olen avoni toodetest kasutanud pea kõike. Dušigeelid,šampoonid, kreemid, meik, küünelakid, kehaspreid, käekotid, ehted jne. Ning olen väga rahule jäänud. :)

    ReplyDelete
  21. Olen siin follower, mõlema lehe fänn ja jagasin linki FBs.
    Ma olen selline nooruke AVONi fänn aga juba on mõned oma lemmikud. Avonil on mõnusad huulepulgad, frozen rose on üks lemmik toone. Teine lemmik on nahakoorija Clearskin, pore penetrating, paneb näo mõnusalt õhetama ja puhastab korralikult.
    Avonil on häid tooteid :)!

    ReplyDelete
  22. Kasutan avoni enamus asju. Mu kosmeetika, kehahooldus, juuksehooldus tooted pärinevadki avonist. Tahaks rohkem avoni aksesuaaridega tutvuda ja hea alistus selleks oleks võita see loos. Päikest!

    ReplyDelete
  23. Olen ammu juba liige ja kasutan nii kehahooldusvahendeid kui ka juuksehoolduvahendeid.

    ReplyDelete
  24. jagatud. olen samuti kasutanud ainult avoni tooteid ja väga rahul nendega :) oleks supper sünnipäeva kink mulle tänaseks sünnipäevaks !!!!

    ReplyDelete
  25. Kreeme dussigeele,shamppne
    jagasin ka

    ReplyDelete
  26. Olen kasutanud väga palju erinevaid Avoni tooteid. Eriline lemmik on argaania õliga juustesse jäetav hooldusõli. Kehaspreid, kreemid, kosmeetika.. kõik on pärist just Avonist, ja siiamaani pettuma ei ole pidanud.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig